Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti hogy csináljátok?...

Kamaszok! Ti hogy csináljátok? Az öltözködésre gondolok.

Figyelt kérdés

Szóval, az érdekel, hogy ti hogyan vásároltok ruhákat. Honnan?

Milyen gyakran?

És mi az az intervallum (mármint pénzben), ami között választatok ruhákat?

A szüleitek veletek mennek?

Beleszólnak egyálatlán az ölözködésedbe, meg hogy milyen ruhát hordasz?

Írjátok meg lécci azt is, hogy konkrétan milyen stílusirányzatot képviseltek! Vagy mik azok a márkák, amikhez nagyon ragaszkodtok stb.!

Illetve kort és nemet is! :)

Előre is köszi a válaszokat! :)

2014. jún. 21. 17:10
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

rocker bolt ^^"

főként bandás pólókat hordok,fekete gatyával és szegecses cipővel^-^

anyum nem szól bele, azt mondja majd kinövöm:'0 vagynem:)

13/l

2015. máj. 23. 11:42
 32/32 anonim ***** válasza:

Honnan?

Háda. Egy rakás vadi új, minőségi cuccot lehet ott találni, nagyon olcsón. Ha nem turi, akkor takko, h&m. Illetve a bestbyte, igen az egy informatikai bolt, tudom, de pár ezerért a videojáték részlegnél vannak pólók is.

Milyen gyakran?

Havonta párszor.

Mennyiért?

Max 6000 Ft.

Szülők általában jönnek, nem szólnak bele hogy mit hordok, magamtól se veszek fel gáz vagy ribis ruhákat.

Ami a stílusomat illeti, elég nagy geek vagyok, szóval javarészt képregényes, videojátékos, sci-fi vagy fantasy filmes pólókat szoktam felvenni, egyszerű passzos farmerral és fekete vagy Star Wars-os magas szárú tornacipővel. Rockbandás póló is akad. Hidegebb időben még felveszek egy kockás inget vagy kapucnis pulcsit, és ha már fagy van, lecserélem a cipőt bőrbakancsra.

15/l

2015. júl. 23. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!