Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hány évesen engednétek...

Szülők! Hány évesen engednétek el a lányotokat egy-két barátnőjével Siófokra?

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
elengedném, ha tudom kikkel megy és ismerem is őket. Ha megbízok a lányomban, akkor rajta múlik, mennyire ér vissza a bizalmammal... 17 évesen már nem olyan fiatal, de még nem is érett annyira...
2014. jún. 20. 22:05
 12/18 porcukormókus ***** válasza:
61%

Igen, 17evesen mar nem gyerek. Szivem szerint en is elengednem. Mert magambol indulok ki. En is rengeteget jartam bulizni, de nagyon megbizhato voltam. Persze voltak hulyesegeim, de ha majd az en gyerekeim lesznek kamaszok, osszeteszem a ket kezem, ha ok is csak ennyi baromsagot csinalnak, mint amennyit en tettem.

De tegyunk kulonbseget akozott, amikor egy osszeszokott nagyobb (!) barati kor megy el szorakozni a sajat szulovarosaba, ahol sok az ismeros, tudod, ha baj van, kit hivhatsz fel, h erted menjen, ismered a mellekutcakat, ahova be szabad menni, es ahova inkabb semmikepp se.. Es akozott, amikor megerkezik 2-3 tinilany egy ismeretlen varosba, ahova nyaron (legyunk oszintek) a legtobb fiatal bulizni, cuccozni, meg kufircolni erkezik.

Nem a flortolestol vagy egy nyari kalandtol feltenem a lanyomat, hanem attol, h olyan tortenne vele, amit o esetleg nem akar.

Kerulhettem volna en is bajba anno, ha az ismeroseim (batyam baratai) nem sietnek akkor a segitsegemre.

2014. jún. 20. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
esetleg ha valami felnőtt rokon is menne,akár egy idősebb nővér,báty de amúgy 17-18 évesen esetleg már elengedném, alatta semmiképp.
2014. jún. 20. 23:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát Siófokot szinte jobban ismerem, mint a szülővárosom. Mint mondtam, születésem óta rengeteget voltunk már ott. Viszont más embereket nem igazán ismerek, csak a szomszédokat. Nem az ismeretlenbe vágnánk bele, tudom, hova szeretnénk menni, ismerem a helyeket, de az igaz, hogy sok veszélyes emberrel lehet összefutni, ha akarunk, ha nem. 14-15 évesen egy barátnőmmel elmentünk este sétálni Siófokon, és majdnem elraboltak minket, nagyon be akartak rakni egy fekete furgonba, mi nem akartunk menni, de akkora tömeg és zaj volt, hogy fel se tűnt kb. senkinek.. Csak akkor ott voltak a szüleink is, meglátták és elintézték.
2014. jún. 21. 12:24
 15/18 anonim válasza:
Ja biztos nem lesz pia ,drog stb mert a szakközepes osztály kirándulásokon sem volt 14-15 évesen mi??Hagyjuk már!! Nagyon nagy szükség lenne a szülői felügyeletre szerintem én 34éves fiú vagyok majd én elmegyek veletek és vigyázok rátok ,persze az uti költségemet neketek kell állni meg a száálást is . Jó??
2014. jún. 23. 08:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Siófokon az egyetlen, amit ki nem állhatok, az Irrigator nevű felhasználóhoz hasonló alakok.
2014. jún. 23. 10:48
 17/18 porcukormókus ***** válasza:
Nagy kar, hogy a Kerdezo kommentjeit nem lehet zold pacsival jutalmazni! ;)
2014. jún. 25. 14:09
 18/18 anonim válasza:
Na mi a baaaj?? CSak nem a lényegre tapintottam? Fáj mi??
2014. jún. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!