Szülők! Hány évesen engednétek el a lányotokat egy-két barátnőjével Siófokra?
Igen, 17evesen mar nem gyerek. Szivem szerint en is elengednem. Mert magambol indulok ki. En is rengeteget jartam bulizni, de nagyon megbizhato voltam. Persze voltak hulyesegeim, de ha majd az en gyerekeim lesznek kamaszok, osszeteszem a ket kezem, ha ok is csak ennyi baromsagot csinalnak, mint amennyit en tettem.
De tegyunk kulonbseget akozott, amikor egy osszeszokott nagyobb (!) barati kor megy el szorakozni a sajat szulovarosaba, ahol sok az ismeros, tudod, ha baj van, kit hivhatsz fel, h erted menjen, ismered a mellekutcakat, ahova be szabad menni, es ahova inkabb semmikepp se.. Es akozott, amikor megerkezik 2-3 tinilany egy ismeretlen varosba, ahova nyaron (legyunk oszintek) a legtobb fiatal bulizni, cuccozni, meg kufircolni erkezik.
Nem a flortolestol vagy egy nyari kalandtol feltenem a lanyomat, hanem attol, h olyan tortenne vele, amit o esetleg nem akar.
Kerulhettem volna en is bajba anno, ha az ismeroseim (batyam baratai) nem sietnek akkor a segitsegemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!