Engednétek egy 13 éves kislányt a 14éves barátnőjével éjszakai strandra?
Nem.
Az ilyen anyák miatt van a sok riherongy fiatal lány.
Lányos apa vagyok, ami többek szerint "külön állatfaj". Az apák mindent. Persze,hogy nem szeretném sehova, se buliba, se ilyenekre, dehát.... sajnos úgysem tudod megakadályozni. Legfeljebb azt éred el, hogy hazudni fog, de mégis elmegy. Az jobb? Szerintem nem.
De én "csak" apa vagyok, az anyák lehet, hogy másként gondolkodnak, az apák (állítólag) sokkal engedékenyebbek a lányukkal. De azt vedd figyelembe, hogy lehet, hogy engedékenyebbek vagyunk mint az anyák, de cserében picit talán őszintébbek is velünk a lányaink. A világ így működik.
Én az enyémet biztosan nem engedném. Éjszaka sehová. Olyan világot élünk, ahol még nappal is félteni kell a gyerekeinket, nem hogy éjjel. Lányokat főleg. A környékünkön a napokban egy 9 (!) éves kislányt erőszakoltak meg nem messze az otthonától. Én már akkor rettegek ha sötétedés után ér haza a lányom (ő most 14éves)
Max úgy engedném el, ha én is megyek. Persze nem lógnék rajta, messzebb lennék. Vagy felmérném a terepet, mennyire biztonságos a hely, én vinném oda és én mennék érte, ha megunják a strandot. Biztos nem hagynám éjjel bóklászni.
Nem nem engedném el, 13 évesen még igencsak gyerek, majd 16 évesen mehet ide oda amoda, de addig sehova.
Mégse hozták be azt, hogy felnőtt felügyelete nélkül 18 év alatti nem járkálgathat az utcán éjszaka?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!