Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednétek egy 13 éves kislány...

Engednétek egy 13 éves kislányt a 14éves barátnőjével éjszakai strandra?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen helyzet egyszer.A 14 éves lány anyja elengedte erre a fürdőzésre a gyerekét,Ő pedig otthon aludt nyugodtan.Mit gondoltok erről?
2012. júl. 10. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem, de nem értem miért ír ki valaki minden nap valami "beszéljünk ki másokat mert unatkozom" kérdést.

Komolyan, minden nap valaki feltesz egy kérdés, amiben leír egy gáz sztorit, és aztán kalákában csámcsog rajta másokkal. Ez az oldal tudtommal nem pletyi-fórum, hanem olyan kérdések feltevésére hivatott, ha valamit nem tudsz és segítséget, ötleteket kérsz. Bocsi a kirohanásért, de nem értem hogy aki szimplán pletyózni akar, miért nem fórumokba megy? Miért egy segítség-kérős oldalra.

2012. júl. 10. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem. És nem azért, mert ettől riherongy lesz, mert nem lesz, hanem azért, mert 13-14 éves kislányok ne mászkáljanak késő este felügyelet nélkül az utcán. Túl sok az erőszakos, perverz állat.
2012. júl. 10. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, többek közt azért, mert bűncselekményt követek el vele, ha hagyom, hogy éjjel maga mászkáljon a 13 éves lányom.

A normális reakciókat, aggódást, veszélyeket már leírták, de nem árt tudni, hogy jogilag sem OK.

Ha mondjuk valamelyik barátnőnél vagy ismerős családnál van a háznál úszómedence, oda elengedném éjjeli fürdésre is.

2012. júl. 10. 14:05
 14/15 Orlando Dos Santos válasza:

Megadhatod neki a szokásos fejmosást. Semmi drog stb. Akkor is azt fogja csinálni, amit akar, és - ez a fontosabb szerintem - az a kérdés, NEKED hazudni fog-e utána vagy nem.

Én sem örülnék, de nem lehet megakadályozni. Az igazmondást tudod megakadályozni, de azt te sem akarod, igaz?

Akkor marad az egyetlen...a feltétlen bizalom kialakítása a lányod és te közted. Mondom, Feltétlen bizalom. És ez bizony néha fáj neked is, mert ez - kétoldalú.

2012. júl. 10. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt hogy ez az ő dolguk, és ha unatkozol, akkor nem más családi életével kellene foglalkoznod, hanem pl elfoglalhatnád magad valami értelmes tevékenységgel is. Ezalatt pedig nem a saját gyereked nevelés ürügyével elokövetett vegzálását értem, hanem mondjuk olvashatnál vagy művelődhetnél például, mert a kiírás alapján irdatlanul ostobának tűnsz.
2013. febr. 10. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!