Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 14 évesen anyukámmal...

Gáz ha 14 évesen anyukámmal alszok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek az egyedülléttől és a sötétségtől. Van saját szobám, ami üresen tátong esténként. Hiszek a szellemekben és mindenféle rossz dologban.:( Van, hogy már szomjanhalok este, de nem merek kimenni a konyhára úgy sem, hogy kint van anya/mama/nővérem. Pedig kb. 2 métert kéne megtennem a sötétben. Wcre sem merek kimenni pedig az meg szembe van a szobával:( Múltkor kattogást hallottam és a szívem majd megállt. Nem tehetek róla számomra elképzelhetetlen hogy egyedül aludjak:(( Ez gáz? Anyukámat egyáltalán nem zavarja engem viszont kicsit igen..:/
2014. jún. 18. 22:48
1 2 3
 21/25 Gyémántlány ***** válasza:

Szia, nekem írhatsz, ha szeretnél, egy hétig csak otthon fogok dekkolni, szívesen beszélgetek valakivel.

Amúgy szerelj fel a szobád falára egy karácsonyi égősort, és aludj úgy. Az talán meg tud nyugtatni.

2014. jún. 19. 21:21
 22/25 anonim ***** válasza:
majd kinövöd... én is ilyen voltam, 15 éves koromig nem aludtam külön, mert nem volt rá igényem, de ahogy lettek kapcsolataim, meg minden, saját magam mentem külön, először mindig nyitott ajtónál és telefonnal a kezemben aludtam, ma meg már nyitott ablaknál alszok, simán mászkálok egyedül éjjel a házban, vagy volt, hogy napokig teljesen egyedül voltam éjjel is és nem féltem, meg mindig éjjel járok már haza, kint lógunk haverokkal és nem félek. idővel kinőttem, pedig engem is pszichológushoz vittek emiatt, de a harmadik alkalom után azt mondta, többet nem kell mennem... pedig csak ilyeneket kérdezett, hogy miket olvasok, meg tenyésszek nyulat, meg galambokat, meg ilyeneket...
2014. jún. 19. 21:34
 23/25 anonim ***** válasza:

A karácsonyi égősor tényleg jó ötlet, hangulatossá is teszi a szobát.

[link]

Valamint nem tudom, mennyire vagy "érzelmes típus", de az is nagyon sokat segíthet, ha lefekvés előtt olyan érzelmi hatás ér téged, ami elvonja a figyelmed a félelemről - ez lehet egy nagyon jó film, fantasztikus beszélgetést vagy elragadó könyv, bármi. A zene is segít.

2014. jún. 20. 22:33
 24/25 anonim válasza:

Sztem nézz szembe a félelmeiddel! ;)

Vagy egyszer este ha ébren maradnál egyedül egy sötét szobában lehet h segítene!

Nyugodtan írhatsz ha beszélgetni van kedved általában ráérek! ;)

A Paranormal Activityt és hasonló a filmeket meg egyelőre nagy ívben kerüld el!!!

2014. jún. 27. 12:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem az anyával alvás a gáz, hanem hogy így félsz. Ez valami szorongás vagy fóbia lehet, nem tudom, de biztos valami belső probléma. Beszélgess el egy erre megfelelő szakemberrel, nem azért, mert gáz anyukáddal aludni, hanem mert neked is sokkal jobb lesz, ha megszabadulsz ettől a tehertől.
2014. jún. 28. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!