Mikor erunk ra, hogy elkoltozunk otthonrol? Normalis ha a fizetesuket 25 evesen lerakjuk, de csak anyukammal ketten elek
Nagyon kislányos vagy még, és úgy kezel téged anyukád, mint egy 10 évest, de azért, mert nem tudtál a szemében felnőni, és mert te ezt hagyod!
Nem az a baj, hogy 25 évesen otthon laksz, hanem hogy beleszól abba, hogy kikkel barátkozol, hogy mire költöd a pénzed, ki a szerelmed, mikor jársz haza stb.
Simán lehetne együttélni felnőttként a szülővel, de ahhoz az kell, hogy egyenrangúan partnerként kezeljék egymást, mint két felnőtt. Ne pedig az, hogy a huszonéves dolgozó felnőtt, még mindig tini szerepben tetszelegjen a szülői házban.
Előbb-utóbb el kell otthonról költöznöd, szerintem ez elkerülhetetlen, mert biztos akarsz majd valamikor saját családot, szeretnél egy otthont, amit a te izlésednek megfelelően rendezel be, szeretnél saját háztartást, szabályokat stb. Én viszont nem vagyok biztos benne, hogy az anyukáddal való konfliktusodat megoldaná a költözés. Akkor is beleszólna sokmindenbe, mivel gyerekként tekint rád. Fel kell nőnöd a szemében, de hogy hogyan azt csak te tudod kitalálni, el kéne gondolkodnod, hogy miért tekint rád úgy mint egy gyerekre, és mit tehetnél, hogy felelőségteljes felnőtt légy a szemében. Esetleg beszélgess vele erről.
Nehéz elhinni, hogy egyetemet végeztél. Konkrétan, mi a kérdésed?
Hogy ez normális-e? Nem. Felnőtt ember vagy, senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Válj le anyádról, pakolj össze és költözz albérletbe, ennyire egyszerű.
Koltozz el, de akkor sem tudod megvenni amit akarsz. Elviszi az onallo elet.
A haver, aki evett-ivott, "mindent" megvesz, az otthon el? Ki tartja el? Anyukad az alkoholtol es a drogtol felt teged.
Szerinted ennyi idősen mi lenne mégis a megoldás?
Meddig akarsz mégis otthon élni? 50 éves korodig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!