Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 14 évesen anyukámmal...

Gáz ha 14 évesen anyukámmal alszok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek az egyedülléttől és a sötétségtől. Van saját szobám, ami üresen tátong esténként. Hiszek a szellemekben és mindenféle rossz dologban.:( Van, hogy már szomjanhalok este, de nem merek kimenni a konyhára úgy sem, hogy kint van anya/mama/nővérem. Pedig kb. 2 métert kéne megtennem a sötétben. Wcre sem merek kimenni pedig az meg szembe van a szobával:( Múltkor kattogást hallottam és a szívem majd megállt. Nem tehetek róla számomra elképzelhetetlen hogy egyedül aludjak:(( Ez gáz? Anyukámat egyáltalán nem zavarja engem viszont kicsit igen..:/
2014. jún. 18. 22:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
ő kérdezte,gáz vagy nem,konkrétan válaszoltunk a kérdésre na
2014. jún. 18. 23:20
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Jajj ki az az okos aki megint lepontozgatja a véleményeket?? Remélem boldog vagy!!26L
2014. jún. 18. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem ciki, hanem nagyon komoly probléma, mindkettőtöknek segítségre lenne szüksége.
2014. jún. 19. 00:25
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem az, hogy gáz (az, de nem tehetsz róla), hanem, hogy ez később komoly gondokat fog okozni. Kb. 9-10 éves lehettem, kicsit lehet idősebb, amikor egy nyáron álldóan anyukámmal aludtam, vagy ha már nem volt pofám akkor a szüleim szobájában a nappaliban. Nem gondoltam, hogy valami megtámad vagy akármi, de tudom, mit érzel.

Viszont találnod kell valami megoldást, mert te is látod, hogy 14 évesen ez így nem jó. Mi lesz, ha egy barátnőd ott alszik, te alszol valahol? Szerezz be egy éjjeli lámpát, sólámpát, vagy aludj el a tévével bekapcsolva, ha tudsz. Tegyél pár szál levendulát a fejed mellé (mióta Pannonhalmán szuvenírnek megvettem és a párnám mellett van, ezerszer jobban alszom, pedig rettentő rossz az alvókám) vagy valami nyugtató teát, anyukám azt iszik, direkt lefekvés előttre (tőle örököltem az alvókám :D).

16/L

2014. jún. 19. 08:19
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
a szüleim szobája mellett*
2014. jún. 19. 08:21
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Szegény, én is ilyen félős voltam (vagyok...), mondjuk én "csak" 2-6 éves koromig aludtam a szüleimmel, de még tizenévesen is féltem éjszaka, nyáron is nyakig betakaróztam, stb. Nem akarlak elkeseríteni, de én azóta alszom jól mióta a férjemmel együtt vagyok és mellettem alszik minden éjszaka... :)) Most pont otthon voltam pár napot a szüleimnél egyedül a régi szobámban, és be kell vallanom most is paráztam, bár azért már ki mertem kicsit takarózni :)

Én anno gondolkoztam pszichológuson hogy kiderítsük mitől van ez, ajánlom neked is, biztos hasznos lenne.

29N

2014. jún. 19. 09:10
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

Az exemék családjában apuka éjjelente dolgozott, anyuka a kanapén aludt a nappaliban a 13 éves kislánnyal, a többiek (exem, nővére) fenn EGY ÁGYBAN az emeleten. Mindenkinek volt egyébként külön szobája, de sosem ott aludtak.

Igenis nagyon-nagy problémák lesznek ebből. Egyszer ott voltam egy ideig az exeméknél egy hétig, mert amúgy együtt laktunk Bp-en, csak vidéken voltam náluk), és a kislány konkrétan elkezdett engem ütni, amikor megtudta, hogy én alszom együtt a barátommal, és nem ő. A végén már én aludtam a kanapén...

Persze nálatok lehet, hogy nem lesz anyukádnak ez zavaró, de azért elgondolkodtató a fenti példám. Szóval IGEN, nagyon nagy gáz, és szerintem nem a sötéttől félsz, hanem valami baj van a családban+ a lelkedben, mert te egyedül maradni félsz, nem a sötéttől.

26L

2014. jún. 19. 09:36
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom hogy vannak problémáim minden téren...ha valaki esetleg beszélgetne velem annak szívesen mesélek magamról...:)
2014. jún. 19. 20:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Érdekfeszítő beszélgetés lesz....
2014. jún. 19. 20:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Az biztos
2014. jún. 19. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!