Gáz ha 14 évesen anyukámmal alszok?
gáz..
de nem tudsz mit tenni.. próbáld meg legalább a külön alvást. én is félek,de kimegyek,futok és felkapcsolom a lámpát :D
18/L
Emberek, itt nem arról van szó hogy gáz/nem gáz.
Azért írom ezt, mert én is voltam így. Nem azért aludtam anyaékkal/néha oagyiékkal (ha nyaraltam) mert 'anyuci kislánya vagyok, aki nem hagyja magára' hanem mert annyira féltem, hogy egyszer egy éjjeli ébredés után pár percre azon kaptam magam, h nem kapok levegőt, folyik rólam a víz, és csak anyának kiabáltam szüntelen, aki azonnal ott termett.
Én magamban nagy nehezen helyre hoztam a dolgot. Egy éjjel felálltam és bejártam a házat, és azóta nem félek ANNYIRA, de az tény h tv nélkül sosem alszok mert nem tudok, nem konkrétan a félelem miatt, hanem mert nem érzem magam nélküle biztonságban.
Tehát magadban kell helyre raknod. Vagy ha nem megy, orvos, de szerintem erre nincs szükség.
És kérlek ne írjátok h 'gáz' mert itt a hangsúly nem azon van, h a kislány kivel alszik.
Érdekesség: suli időben sokkal kevésbé félek, mert leköti az agyam a tanulás, és az ott történtek, + a fáradtság. :)
csak nyugi!
Gyújts egy gyertyát, ,igyál egy pohár nyugtató teát és ne aggódj semmi miatt!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!