15-20 évesek! Ti hány éves korig tegeztek le valakit (ismeretlenül)?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 21:42
21/31 anonim válasza:
Nem kell csókolomozni azt senki sem mondta de jó napot, jó reggeltett simán lehet mondani.
22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, zöldpacsiztam mindegyik.
2014. jún. 17. 11:55
23/31 A kérdező kommentje:
*et
2014. jún. 17. 12:08
24/31 anonim válasza:
Helyzettől függ,hogy kit tegezek/magázok.Boltban letegezem a 30 éves eladót,de az ilyen korú doktort magázom.Szüleim ismerőseit,barátnőim szüleit elsőre mindig lemagázom.
16/L
25/31 English válasza:
Én kb. 28 -30 éves korig. Hivatalosabb helyeken magázódok, akárhány éves az illető, de pl. boltban, egyetemen tegezek mindenkit, aki fiatalnak tűnik. Azért még szokott olyan lenni, hogy egy nálam 5 évvel idősebbnek jó napot kívánokkal köszönök, mert az a biztos, ugyanis általában nem tudom eldönteni az emberekről, milyen korúak. Nekem szokták mondani, hogy aki engem tegez, azt én is nyugodtan tegezzem, de engem a 40 évesek többsége is tegez, őket pedig nyilván nem fogom
visszategezni. Ezen kívül pedig aki mondja, azt tegezem.
19/L
26/31 anonim válasza:
helyzettől függ. Boltban/utcán kb 25-30-ig, postán/orvosnál/hivatalban senkit nem tegezek, ha egy barátom/ismerősöm mutat be minket egymásnak akkor kb 30-ig, ha anyáék munkatársa akkor magázom. És persze ha mondja hogy tegezzem akkor nyilvánvalóan tegezem. 16/L
27/31 English válasza:
25-ös válaszoló vagyok. Az "egyetemen mindenkit, aki fiatalnak tűnik" alatt persze az egyetemistákat értem, nem a fiatal tanárokat vagy tanársegédeket. Egyébként a velem egykorúak szüleit magázom, és úgy általában minden szülőt 28-30 felett.
28/31 anonim válasza:
Sokmindentől függ.Van olyan hogy 40+ pasast is tegezek.Engem mostanság egyre többen kezdtek el magázni így aki alapvetően nem tegez engem azt én sem fogom.Akit viszont gondolkodás nélkül tegezek az a 30-1-2 korosztály.(kivéve ha mondjuk tanár vagy valami hivatalosabb személy,persze ez mindig igaz)
29/31 anonim válasza:
16 éves lányként, azt a férfit aki engem letegez én is, nőknél meg olyan 30 éves korig.
30/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak! És ha a férfi 70 éves, akkor is?
2014. jún. 17. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!