Kamaszok! Ti hány éves korig tegeztek le valakit?
Én úgy vagyok vele, hogy kb. 40 éves korig magázok inkább, mert mégiscsak szüleim lehetnének. Eleinte senkit nem tegezek, aztán aki külön megkér, azt onnantól igen :) Inkább magázok le valakit, akit tegezni kellene, mint fordítva :)
15/L
van tanár aki huszon valamennyi ,nem lehet tegezni. Van valaki pl negyven valamennyi tegezem(persze ismerem).
De olyan akit nem ismerek,és 20nál több magázom. A munkáájától is függ...és még sok mindentől (rokon,távoli ismerős,kolléga stb).
Én kb. 35 éves korig tegezem (tanár, hivatal kivétel), mert ha magázom őket kikérik maguknak, hogy nem olyan öregek.
35 fölött inkább már magázok mindenkit, persze itt is van kivétel (rokon, ismerős). A legidősebb akit tegezek 70 fölött van. Ő mondta, hogy tegezzem, mert úgy fiatalabbnak érzi magát.
Szóval elég összetett, de azt mondom 35 éves kor fölött inkább senkit ne tegezz le.
18/L
köszönöm a válaszokat!
én úgy vagyok vele, hogy 30-ig letegezek bárkit
15/f
Látásra megtudom mondani,hogy kit tegezhetek és kit nem.Kb idáig mindig bejött.Kivéve a tanárok.
Szerintem egy "modernebb"gondolkodású 50-es embert is le lehet tegezni;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!