15-20 évesek! Ti hány éves korig tegeztek le valakit (ismeretlenül)?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 21:42
3/31 anonim válasza:
19 vagyok, általában max. 30-egypár éves korú embereket szoktam letegezni.
5/31 anonim válasza:
attól függ, hogy milyennek látom az illetőt. úgy érzésből szoktam.. ha valakinek nem tetszik valami akkor úgyis szól. de általában eltalálom hogy kiket tegezhetek és kiket nem :)
7/31 anonim válasza:
az egyik válaszoló jól írja. attól függ milyen az illető. mert ugye az ismeretlen emberekről nem tudod mennyi idő. ha látom rajta hogy nagyon tartózkodik, távolságot tart akkor megadom a tiszteletet és magázom de ha közvetlen akkor tegezem. pl az egyik főnököm (nő) már 40 felett van de magázom, ez azért is "fura" mert a munkahelyen mindenki tegez mindenkit...de pl a takarítónőt aki már 50 is elmúlt őt tegezem. tehát ki hogy áll hozzá.
8/31 anonim válasza:
18 vagyok, ránézésre kb az anyámmal egyidősekig tegezem az embereket. Igen, ez igy lett belém nevelve. Anyám 19 évesen szült, és akárhányszor bemutattam neki barátomat/barátnőmet (kisebb koromban főleg, de még most is) mindig nekiállt velük veszekedni, hogy őt ugyan ne magázzák. Ez van, nem szóltak még be érte. Szerintem sokkal rosszabb ha 37 évesen csókolomoznak, mintha sziával köszönnek.
9/31 anonim válasza:
Én is 'ránézésre' döntöm el, hogy tegezzem-e vagy magázzam-e az illetőt. Ha közvetlen, szimpatikus, fiatalos vagy ha régóta ismerem akkor olyan 30-40 éves korig tegezem az illetőt, fölötte egyértelműen magázom. Na meg persze, ha megengedik a tegeződést.:)
Szerintem ez nem a nevelés kérdése, hiszen tegezve is ugyanúgy meg lehet adni a tiszteletet a másik felé.
17/L
10/31 anonim válasza:
De, nevelés. Ugyanis az alapvető illem úgy diktálja, hogy nem a fiatalabb dönti el, hogy kit tegez és kit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!