Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért punnyad szinte mindenki...

Miért punnyad szinte mindenki otthon szerintetek?

Figyelt kérdés
Péntek este óta folyamatosan mentem mindenhova, az osztálytársak és a partyarcok akikkel eddig lógtam otthon rohadnak a facebookon. Eddig télen az ment, hogy legyen nyár, nyáron meg most, hogy de meleg van, valaki írjon uncsizom. Komolyan mondom ez beteges. Mi a véleményetek?
2014. jún. 16. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Infómánia alakult ki a világban, kortól és nemtől függetlenül. Lásd az evolúciót mutató képet:

[link]

A gépen kényelmesen elérhető minden, tévézés, háttérzene hallgatása közbeni informálódás, kapcsolattartás másokkal, munka, stb. A mobil és az internet megjelenése előtt kénytelen volt az ember például személyesen informálódni. És egyenes háttal ülni. :))

2014. jún. 16. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

érdekes.. én mióta elkezdődött a szünet alig voltam itthon... péntek, szombat, vasárnap éjjel mindig máshol voltam... délelőtt pár órát aludtam aztán mentem el itthonról. Ma az első napom amikor itthon vagyok, de majd megyek később még tanárhoz is. Nem lenne képem az egész nyarat itthon tölteni... szeretnék élni.

18L

2014. jún. 16. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Én se punnyadtam még sokat, esküszöm az fáraszt ki a legjobban. Péntek este nyárnyitó buliban voltam, szombaton vásároltam, tegnap étterembe mentünk, aztán délután pihiztem a kedvenc sorozatommal, ma pedig korán keltem és futni mentem (bár kicsit tovább aludtam, mint amikor suli előtt megyek) és most készülök sétálni menni a barátaimmal. Minden nap tornáztam is emellé. A legrosszabb, ha nincs mit kezdenem magammal, akkor már inkább elkezdek egy új sorozatot vagy valami.
2014. jún. 16. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a programom szinte egész nyárra,ezen a héten is mentem volna valahova,csak beteg lettem.:((
2014. jún. 16. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon unatkoztam még, de jogos a kérdés:D

Pénteken délután a helyi fesztiválon voltam a barátaimmal, majd este kiültünk beszélgetni a közelben. Szombaton vásárolgatni voltam, este meg bulizni tehát vasárnap csak lustiztam, ami kellett is már a suli után.:) Ma elmentem nyári melót nézni, voltam a városban anyukámmal és barátnőmékkel is, majd rokonokkal voltam, végül pedig kocsikázni a barátaimmal.:D Én sem értem, hogy egyesek miért nem szerveznek programokat..hisz mire való a nyár?

2014. jún. 17. 00:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Pontosan, ma megint hirtelen mindenki lusta volt és webről pengette a Facebookot, mindenki fent volt Skype-on is. Hát oké..
2014. jún. 17. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem punnyadok itthon mióta elkezdődött a szünet ki sem mozdultam de nem punnyadok:

angol nyelvizsgára készülök

rengeteget olvasok

töri tételeket dolgozok ki

egy nyári táborra készülök fel

eldöntöm mit kezdjek az utolsó gimis vem elött

és munkát keresek

géphez most ültem elöször...az hogy valaki otthon van az nem azt jelenti hogy punnyad...de ha a heverjaid tényleg csak fcebbookoznak állo nap én ott is hagynám őke a bánatba vagy felmennnék a lakásukra és a két szép kezemmel ráncigálnám le őket

17/L

2014. jún. 17. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha hívnak akkor megyek én bárhova.:) de amúgy unalom a nyár.

Csak legjobb barátaimmal tudok lógni de (2 van), azok közül egyikük elmegy egész nyárra (na emiatt kábé depresszióba estem..:D) másiknak pedig más dolgai is vannak, így vele se tudok sokat lenni.

De nem baj, olvasok, alszok, zenét hallgatok, pihenek, gépezek, és várom az iskolát..:D

2014. jún. 17. 17:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Sikerült két osztálytársamat kirugdosni a gép elől :D
2014. jún. 17. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Én pl tök jól elvagyok itthon ülve kockulással. Nem szeretem az embereket, egyedül meg mit csináljak? Jó, azért heti 1-2-szer ki szoktam menni a városligetbe sétálni meg olvasni, de amúgy nem nagyon mozdulok ki. Ha nem érezném jól magam akkor minek? :D

20/L

2014. jún. 18. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!