Mindenki tart otthon kálciumot?
Figyelt kérdés
Mivel csak receptre adják még sosem vettem kálciumot, mert nem volt rá szükség. De mi van ha megcsípi 15 hós babámat a darázs? Tartsak itthon végszükség esetére?2012. jún. 3. 20:53
1/6 anonim válasza:
Hát, nekem van, de nem igazán használjuk. Szerintem nem kell. Max. vegyél multivitamint.
2/6 anonim válasza:
Én mindig íratok fel a doktornővel calcimuscot, és az van itthon. A fiamat már kétszer megcsípte darázs, és pillanatok alatt duplájára dagadt a lába, amit a calcimusc percek alatt lehúzott, és minden visszaállt.
Sosem árt, ha van otthon, a calcimusc pl. sokáig eltartható, de egy csomó calciumot vény nélkül is lehet venni, pl. calci-kid.
3/6 anonim válasza:
Szerintem jó, ha van otthon, pont arra az esetre, amit te is írtál. Bármilyen allergiára jól jön első lépésként. Én az ampullára esküszöm. (injekció)
4/6 anonim válasza:
én is csípés, allergiás roham esetére tartok itthon ampullát, amúgy nem használjuk.
5/6 A kérdező kommentje:
És mit kell csinálni, ha úton vagyunk és akkor csípi meg valami? Ott nincs az embernél kálcium...
2012. jún. 4. 15:39
6/6 anonim válasza:
Nálam mindig van:)
Egy ampulla calcimusc mindig van a táskámban. Plusz kullancsriasztó, és kullancseltávolító kanál és naptej:)
Para anyuka vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!