Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi különbség van a kettő...

Mi különbség van a kettő között? Ez nem álszentség?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú ismerősöm, akinek a barátnője 14 éves, valamivel érettebb a koránál, és amíg nem tudtam a korát 17-nek tippeltem kb. Ebből a kapcsolatból a fiú lepedofiloz egy kb 19-20 éves fiút, aki szintén egy 14 éves lánnyal van együtt, csak a lány nem néz ki 13-nál többnek. Most ebben igaza van a fiúnak, vagy szerintetek is álszentség pont neki pedofilozni?
2014. jún. 14. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
na de a lány is elég érdekes, most mit akar egy felnőtt fiútól?? én is 14 vagyok de fel nem tudom fogni. Ha összejönnék valakivel akkor legfeljebb egy 15-16 évessel, de inkább akkor akarnék fiút ha már én vagyok 16 körül. És még akkor se egy 20 éves pasit. Amit a srác csinál az meg igencsak álszentség, hogy nem esett még le neki 0.o
2014. aug. 7. 19:59
 12/12 anonim ***** válasza:

*?

(Lehagytam egy kérdőjelet)

2014. aug. 7. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!