Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a különbség a tiniszerelem,...

Mi a különbség a tiniszerelem, és a "rendes" szerelem között?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy előbbi ideig-óráig tart, utóbbi -szerencsés esetben- egy életen át.
2014. jan. 6. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Először ész nélkül szerelmes az ember, később már ésszel
2014. jan. 7. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

szerintem semmi

volt mindkettőben részem szerintem nagyjából ugyanaz

csak egyesek imádják lenézni a fiatalabbakat komolytalannak minősítve azok érzéseit

2014. jan. 7. 02:55
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semmi. En a tiniszerelmemmel vagyok a egyutt 12 eve. Nincs egy eves meg a babank. A mai napig odavagyok erte. Es ugy erzem ez kolcsonos.
2014. jan. 7. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Van különbség,pl a komolysága az érzések mélysége,a hosszúsága.A tini kapcsolatok 2 féleképpen végződnek vagy elmúlik,és jön a következő,vagy a személyiség fejlődés befejeztével, a serdülés végével átalakul érett felnőtt szerelemmé.
2014. jan. 7. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

A barátommal kamaszok vagyunk, jó ideje együtt, de szerintem kapcsolatfüggő. Van olyan ismerősöm is, aki közel 30 éves és a párjával olyanok, mint a veszekedő testvérek.

Mindenki máshogy viselkedik egy kapcsolatban, így mindenkinek mások lesznek ezek a különbségek. Én is észreveszem magamon, hogy ahogy az évek múlnak, fejlődik a személyiségem, máshogy látom a dolgokat és például most már képesek vagyunk arra, hogy kompromisszumokat kössünk és kicsit már levetkőztem a párkapcsolat függőségemet.

Én azt veszem észre, hogy a tinikapcsolatokban sülve-főve egymással szeretnének lenni és egy felnőtt, érett kapcsolatban magunkat kell előtérbe helyeznünk (pl karrier, egyetem), de közben a kapcsolatot fenntartani, mert pl az szerintem nem oké, amit én régen akartam csinálni, hogy az akkori barátom miatt nem akartam másik suliba menni, ami amúgy az álmom volt, viszont, a jelenlegi barátom lehetőleg ott szeretne OKJ-s képzésen részt venni, ahol én fogok tanulni (erre van is lehetőség) de ha meggondolja magát, és tovább szeretne tanulni, azt is ki kell bírnunk, ott vannak a hétvégék, meg tudjuk egymást látogatni, ez oké szerintem.

Sok tini és felnőtt kapcsolatban hiányzik a bizalom, de a tinikapcsolatokban főleg. Nekem ezért ment tönkre egy, de most már beláttam, hogy a barátomon múlik, hogy hű marad-e hozzám.

2014. jan. 7. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
Miért is lettem lepontozva,mert igazam van? van különbség,tapasztalat,barátnőim tapasztalata,ha ezért dacból lepontoznak a tinik az meg nevetséges,holott ők csak a tiniszerelemről tudnak max beszélni
2014. jan. 7. 16:40
 8/8 Gyémántlány ***** válasza:
A "tiniszerelem" is lehet "rendes" szerelem, nem az határoz meg feltétlenül egy kapcsolatot, hogy az ember mennyi idős. A tinédzsereknek is lehet csodás párkapcsolatuk, a fiú és a lány személyiségétől, érettségétől függ a dolog.
2014. jan. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!