Mi a különbség a tiniszerelem, és a "rendes" szerelem között?
szerintem semmi
volt mindkettőben részem szerintem nagyjából ugyanaz
csak egyesek imádják lenézni a fiatalabbakat komolytalannak minősítve azok érzéseit
A barátommal kamaszok vagyunk, jó ideje együtt, de szerintem kapcsolatfüggő. Van olyan ismerősöm is, aki közel 30 éves és a párjával olyanok, mint a veszekedő testvérek.
Mindenki máshogy viselkedik egy kapcsolatban, így mindenkinek mások lesznek ezek a különbségek. Én is észreveszem magamon, hogy ahogy az évek múlnak, fejlődik a személyiségem, máshogy látom a dolgokat és például most már képesek vagyunk arra, hogy kompromisszumokat kössünk és kicsit már levetkőztem a párkapcsolat függőségemet.
Én azt veszem észre, hogy a tinikapcsolatokban sülve-főve egymással szeretnének lenni és egy felnőtt, érett kapcsolatban magunkat kell előtérbe helyeznünk (pl karrier, egyetem), de közben a kapcsolatot fenntartani, mert pl az szerintem nem oké, amit én régen akartam csinálni, hogy az akkori barátom miatt nem akartam másik suliba menni, ami amúgy az álmom volt, viszont, a jelenlegi barátom lehetőleg ott szeretne OKJ-s képzésen részt venni, ahol én fogok tanulni (erre van is lehetőség) de ha meggondolja magát, és tovább szeretne tanulni, azt is ki kell bírnunk, ott vannak a hétvégék, meg tudjuk egymást látogatni, ez oké szerintem.
Sok tini és felnőtt kapcsolatban hiányzik a bizalom, de a tinikapcsolatokban főleg. Nekem ezért ment tönkre egy, de most már beláttam, hogy a barátomon múlik, hogy hű marad-e hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!