Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Működhet egy kapcsolat egy 15...

Működhet egy kapcsolat egy 15 éves lány és egy 18 éves fiú között?

Figyelt kérdés

Tudom, nyilván a két féltől függ, de alapvetően mit gondoltok erről a helyzetről?

Mert ugye egy 18 éves fiúnak vannak bizonyos igényei, amit a lány esetleg nem tud, nem akar kielégíteni.

Hogyan működhetne jól egy ilyen kapcsolat?

2013. nov. 19. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen jöttem össze egy 21 éves fiúval. Tartós kapcsolatra sikeredett, és házassággal végződött :)) Most 29 és 34 évesek vagyunk :)))

Elég sokáig vártam mielőtt lefeküdtem vele (már ha a "bizonyos igények" alatt ezt érted :)), de nem árultam zsákbamacskát, tudta mit vállal azzal hogy egy tinilánnyal kezdett, szépen fokozatosan haladtunk mindennel.

Szóval szerintem igen, működhet.

2013. nov. 19. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Alapvetően azt gondolom, hogy egy 15 éves lány még nem igazán érett arra, hogy nemi életet éljen, és jobb dolgokkal is elfoglalhatná magát, mint hogy fiúzzon.

De, tegyük fel, hogy a lány érett és tudj, mit akar. Ebben az esetben el kell döntenie, hogy meddig szeretne elmenni a kapcsolatban (vagyis le akar-e feküdni vagy sem), és talán szerencsés a fiúval megbeszélni az álláspontját, még mielőtt nagyon egymásba gabalyodnának.

Ha a fiú így is együtt akar járni a lánnyal, akkor működhet a kapcsolat kevésbé szexuálisan aktívan, ha meg nem, azt úgyis megmondja.

Egyre figyelj, ne engedd magad belevinni olyasmibe, amit Te nem akarsz, és gondolkodj felelősen a védekezésről.

2013. nov. 19. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem működhet. És azért, ha a fiú komolyan gondolja, akkor képes várni is. Ismerősöméknél a nő 30 felett volt már, így gondolom a pasi is, mikor összejöttek és a nő meg akarta várni az esküvőt, mielőtt lefekszenek és ott is kivárta a férfi. Szóval ezt csak azért írom, mert nem lehetetlen várni.
2013. nov. 19. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
én pont 15 voltam amikor összejöttem az első nagy szerelmemmel.ő pedig 18. 4hónap után lefeküdtünk.(ő volt az első)aztán pedig amikor 18lettem összeköltöztünk.összesen 7évet voltunk együtt.nem bánom egy percig sem.szép volt,jó volt.aztán bekattantam és szakítottam...
2013. nov. 19. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán működhet, kásőbb pedig semmit nem fog számítani az a három év. A 18 éves fiú ha tapasztalt, élt már nemi életet, és nem alapvetően egy f *szfej, akkor meg fogja érteni, hogy ez egy nagy dolog, és nem siettetheti. Ha szereti a lányt, úgyis vár rá, de egy köcsög 15 évesen is sürgetni fogja. Szóval ha megérti a fiú is a korkülönbséget, és jól kezeli, hajlandó várni rá mert tényleg szereti a lányt, akkor szerintem simán.

Csak a lány is tudjon nemet mondani, amíg úgy érzi, ne hagyja magát befojásolni, ne vakítsa el a szerelem.

2013. nov. 19. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ritka esetben,ugyanis egy 15 éves még nagyon éretlen ezen kívül a szex sem neki való még,viszont egy 18 évesnek a kapcsolatához hozzátartozik a szex és igénye is.
2013. nov. 19. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Annyira fog működni, mint az összes többi tinilány kapcsolata. Ez a 3 év korkülönbség ma már szinte kötelező.
2013. nov. 19. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Működhet, ha lefekszetek (előbb vagy utóbb). Nyilván ha nem fekszetek le akkor nem fog működni. Ez minden kapcsolattal így van, függetlenül hogy 15 vagy 35 évesek vagytok.
2013. nov. 20. 02:20
 9/10 Cat :3 válasza:
16%
én 15 éves vagyok a fium pedig 21 nemsokára és nagyon jol megvagyunk az amit a másik igényel azokat megszoktuk oldani konnyen ^^
2013. dec. 2. 13:51
 10/10 anonim válasza:

Vegig olvastam a kommenteket, es azon gondolkozom, hogy miert mindig a fiu a " gaz csabito"...igen 15 evesen nem epp a szexualis igenyekkel kellene foglalkozni egy lanynak, de lassuk be, ilyenkor mar jelentkeznek a lanyoknal is...az hogy a fiu 18 eves nem zarja ki azt hogy nem kepes varni, vagy esetleg lemondani a szuksegleteirol...de ha szeret, sem biztos hogy egy buliban -ahova teged valoszinuleg vagy nem engednek el, vagy 15 evesen nem mehetsz be- nemet mond egy korabeli nonek...sajnos vannak buktatoi a dolognak...de a sajat tortenetemmel kicsit belekotnek a mindig a fiu akarja jobban a dolgot teoriaba...engem 13 evesen megeroszakoltak, akkor fel sem fogtam a dolog sulyossagat, most pedig mar csak az van bennem hogy a legtobb fiutol megtartom a meteres tavot...ugyanakkor sajnos az eroszak nem egyszer es nem ketszer tortent meg, es ezert a szexualis eletem ugymond beindult...most van egy 18 eves fiu akihez vonzodtam...megjegyzem az eroszak utan semmilyen szexualis kapcsolatom nem volt...rettentoen vonzodtam hozza, de nem voltam szerelmes bele, o belem szeretett, es egyszer lefekudtunk, eszmeletlenul feltem hogy rossz lesz de odafigyelt ram...addig edesgetett amig en is beleszerettem, de kapcsolatra nem vagyok kesz...ugyanakkor a fiu egy notorikus csajozo...viszont en megmondtam tisztan es erthetoen hogyha hozzaer egy masik lanyhoz akkor engem elfelejthet, az o kezebe adtam a dontest ugy hogy en iranyitok...egy 15 eves lany vagyok, es megis en csabitottam el a fiut, o pedig meg varni akart...

Nem kell a fejmosas, az eletem igy is jo, kituno tanulo vagyok, es a barataim szeretnek...Ugy erzem meg mindjg jobb igy mintha depresszios lettem volna, vagy fuvel faval lefekudtem volna. a lenyeg hogy osszejohet, ha nem varsz sokat, vagy nem adsz sokat!!!

2015. ápr. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!