FIUK! Mit csinaljak?
Szoval az a helyzet ,hogy egy 16 eves lany vagyok , visszahuzodo, csendes, kedves, es egyesek szerint " huncut"
Masok szerint "csinos , sexi , szep" vagyok, de en nem erzem igy , ezert rengeteget tornaszok es sportolok, hogy leglabb ne erezzem magam kovernek.
Sok fiu probal ismerkedni velem , de pont akik nallam probalkoznak nem tetszenek nekem.
En mindig nyitott vagyok , kedves, es ezt ok " zolt utnak " tekintik es egyre jobban tepernek.
Mikor mar jon a kinos kerdes " van baratod?(-nincs) nem lenne kedved..., nem innal meg velem valamit..."
Mindennap beszelunk, tepernek utannam, figyelnek ram es erdeklem oket.DE miutan visszautasitom egyszeruen megutalnak , nem beszelnek tobbet ,le se szarnak...
A kerdesem az volna ,hogy jobb nektek ( melyik a "kegyelmesebb)
a) Ha az elejen megmondom ,hogy nem szeretnek baratsagnal tobbet
v
b) Mikor mar ideje valaszt adni megmondom, hogy nem erzek irantuk tobbet.
v
c) probalok huvos lenni veluk , tavolsagtarto, amolyan " leszarom" stilusba viszonyulok hozzajuk?
Sajnos nem nagyon vannak fiu baratsagaim :(
ugyan ez a helyzet (lány vagyok)
dettó ezeket mondják nekem,meg irigykednek a külsőmre,de én nem vagyok megelégedve vele.Barátnőm azt mondta hogy mosolyogjak és ne foglalkozzak azzal hogy milyen külső kell egy hónapig..és olyan fiuk fordultak meg utánam akik nagyon helyesek voltak.
Nekem sok fiú haverom van és az se jó mert vagyok néhánnyal olyan helyzetbe hogy én többet szeretnék,de ők nem ...
Akik meg tepernek egyszerűen nem tudom rá venni magamat hogy velük legyek,ha kicsit is nyitok feléjük akkor egyből randit akarnak meg járni.
szerintem rakd lentebb a lécet... és legyen "D" lehetőséged ami az
hogy az elején elmondod hogy te még nem tudod hogy mit is akarsz és hogy laza találkozók legyenek és úgy haverokat is szerzel ha nem jönnének be a végén se :)
Úúúristen, ugyanez a helyzet nálam is.. :// Remélem kapsz kielégítő választ!!! :)
16L
A.
Én fiu vagyok, és én már sajnos beleestem abba a tévedésbe, hogy egy lány által küldött jeleket többnek néztem mint barátság..
És nem azért nem irtam visszautasitás után, mert megutáltam, hanem mert szégyenérzetem volt, nem tudtam volna mit irni..
az utolsó jól mondja... tényleg ezért nem beszélnek sokan az ilyen "kudarcok" után a lányokkal....
vagy van még egy eset, ami ritkább: ha valaki tényleg szerelmes egy lányba, de vhogy el kell felejtenie, sokkal könnyebb, ha minden kapcsolatot megszakít vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!