Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha idegesítenek...

Mit csináljak, ha idegesítenek a "mai fiúk/lányok"?

Figyelt kérdés
Én is 12 éves vagyok,és egyik kortársam rám írt,hogy egyik haverom amit mondott,azon nagyon meglepődött,azt mondta a haverom,hogy nekem még nem volt barátnőm,nos.. ez igaz is,de ezzel mi a probléma?? 12 évesen veszítsem el a szüzességem,és legyen barátnőm? Mit tegyek? Barátkozzak nálam idősebbekkel? Nagyon idegesítenek,és ezekkel az a másik nagy baj,hogy az anyjuk/apjuk mindent megad nekik,Iphone-juk van,vagy valamilyen szuperokos telefon,mindent megkapnak.. 12/F

2013. aug. 5. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket nagyívben le kell sz#rni, majd HA meegjön az eszük akkor majd csak panaszkodni fognak.
2013. aug. 5. 20:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Üdv az Életben. Kábé halálodig ilyenek fognak körülvenni. :)
2013. aug. 5. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Olyan boldog vagyok, hogy normális gyerekkorom volt *-* Amúgy meg szard le őket. Barátkozz normális emberekkel. 12 évesen meg még nem csajozással kell foglalkoznod. Ráér pár év múlva :)
2013. aug. 5. 21:27
 4/15 A kérdező kommentje:
próbálom leszarni,de mindenhol őket látom,és felidegesít.. utolsó.. én is ezt mondom,de akkor meg én vagyok a hülye meg a lúzer,mert nem csajozok.. elfajult a világ :D
2013. aug. 5. 21:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, elfajult, manapság már az a divat ha 12 évesen már nem vagy szű és volt már legalább 10 "csajod".
2013. aug. 5. 21:48
 6/15 anonim ***** válasza:

12 még 15 évesen is bőven rá érsz csajozni.

De ha így haladunk mi leszünk a pedofilok paradicsoma mert az lesz a természetes h már 7-8 évesek is szexelnek.

Mellesleg ha 14 évnél fiatalabbal létesítesz szexuális viszonyt az kiskorú megrontása.

Persze ha mindketten 14 alattiak vagytok akkor nem.

2013. aug. 5. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Az én időben mi 12 évesen még Körben áll egy kislánykát játszottunk, matricákat gyűjtöttünk, és csereberéltük őket.

Változnak az idők, és nem minden területen előnyükre. Az én időmben a 12 éves fiúk fő szórakozása még a foci volt, és az, hogy bunkert építettek a természetben deszkákból meg más ilyesmiről, a lányokról meg legfeljebb beszélgettek...

Ne veszítsd még el a szüzességedet. Még sok évig ráérsz ezzel. Jobban jársz, ha nem sieted el, akik elsietik, azok egy idő után mind megbánják. Kicsi vagy még ahhoz, hogy barátnőd legyen.

Nyugodtan barátkozhatsz idősebbekkel. Tudom, hogy milyen zavaró az, hogy ilyenek a kortársaid. Örülj, hogy érettebb vagy a korodnál, és ne hagyd, hogy lehúzzanak az ő szintjükre. Olvass, sportolj, tarts kutyát, segíts a szüleidnek a kertben, járj biciklizni, úszni, legyenek normális kiskamaszhoz illő hobbijaid. A csajozáshoz és főleg a szexhez még nagyon, nagyon kicsik vagytok, bárki bármit is mond.

27/N

2013. aug. 6. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Én 12 éves lány vagyok, és én sem értem, hogy egyesek miért így gondolkodnak. Nekem elég sok barátom van (hál' istennek, normálisak:)), de ahhoz, hogy ezt elérjem nem volt szükség, hogy kirakjam azt, amim nincs, hogy olyan miniszoknyát vegyek fel, amibe mindenem kivan, és még barátom sem volt, és mostanában nem is tervezek ilyesmit, az öltözködést illetően nekem az a fontos, hogy csinos és ápolt legyek, de szégyelnék ki menni az utcára egy kivágott blúzba, vagy túl rövid szoknyába. Azok, akiknek már volt kapcsolatuk, semmivel sem okosabbak, nem érnek többet. Kíváncsi lennék, hogy olyan 10 év múlva ki ért el többet az életbe?! Én, vagy azok akik már csajozni, pasizni akarnak.

Egyébként amikor nekem valaki mondja, hogy miért nincs barátom, közlöm vele, hogy mert, és ott a pont. Nem akarok 16 éves lenni, egyelőre 12 vagyok, és úgy is viselkedek, és ez nagyon jól van így.

2013. aug. 6. 16:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer láttam egy képet, amin hat 11-12 éves kisfiú állt félmeztelenül, sörösüvegekkel a kezükbe. Nekik is csak gratulálni tudok. Szerinted mi lesz majd belőlük, ha már most piálnak?! :(
2013. aug. 6. 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#9: Ja igen, még a TV-ben is mutatták nemrég hogy a részeg 10 éves gyerekeket vitték haza a szüleikhez és azok úgy fogadták őket mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ezekért a dolgokért nem a gyerekek a hibásak hanem a normális nevelés hiánya és a média agymosó és népbutító hatása ami megváltoztatja és manipulálja az ilyen 10-14 éves gyerekeket.
2013. aug. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!