Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha idegesítenek...

Mit csináljak, ha idegesítenek a "mai fiúk/lányok"?

Figyelt kérdés
Én is 12 éves vagyok,és egyik kortársam rám írt,hogy egyik haverom amit mondott,azon nagyon meglepődött,azt mondta a haverom,hogy nekem még nem volt barátnőm,nos.. ez igaz is,de ezzel mi a probléma?? 12 évesen veszítsem el a szüzességem,és legyen barátnőm? Mit tegyek? Barátkozzak nálam idősebbekkel? Nagyon idegesítenek,és ezekkel az a másik nagy baj,hogy az anyjuk/apjuk mindent megad nekik,Iphone-juk van,vagy valamilyen szuperokos telefon,mindent megkapnak.. 12/F

2013. aug. 5. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
most belegondoltam,hogy mire nekem lesz gyerekem,addigra a világ még rosszabb lesz :/ csak az a baj,hogy ha a szülő akarja nevelni,akkor a mai világban a gyerekét nem tudja visszatartani,hogy ilyen legyen,mert vagy a barátai teszik ilyenné,vagy a számítógép.. :/
2013. aug. 7. 11:26
 12/15 anonim válasza:
újgazdagok
2013. aug. 13. 13:01
 13/15 anonim válasza:
te vagy az első 12 éves fiú akit úgy látom hogy normális. hidd el ez amikor én voltam 12 (most 19 vagyok) akkor is így volt. Ebben a korban akar mindenki nagyon felnőttnek tűnni. Nekem se volt barátom de nem is nagyon kellett. Ők meg had legyenek idióták, és higgyék hogy attól lesznek menők ha 12 évesen "járnak" valakivel
2013. aug. 20. 22:43
 14/15 Nóra:) ***** válasza:
Szia. Én 13 vagyok. de teljesen egyetértek veled! Azt ajánlom, a szüzességed ne veszítsd el (:D), nem muszáj barátnődnek lennie! Teljesen felesleges! Állj a saját magad lábán! Ha ezzel cukkolnak, mondd,hogy nem leszel 12 évesen utcai b**zi, vagy más. És hogy neked ilyenre nincs szükséged! Iphone? MINEK? A telefonon telefonálni kell, esetleg Viber, vagy Instagram, de más? MINEK? Ez a kérdés. Ha ezt mondják, kérdezd magadban. MINEK?
2013. szept. 21. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 vagyok. A kérdésed első felében teljesen igazad van. Hogy mit csinálj velük:nos, sajnos nem sokat tudsz, mert nyilván attól nem lesz barátnőd, hogy ez meglep valakit. Én 22 éves nő vagyok, és tudom, hogy nem vagyok hú de bölcs, de a haverjaid azt hiszik, hogy ők tényleg járnak egy csajjal? Már az én gyerekkoromban is voltak, akiknek 12 évesen volt pasijuk, de mai fejjel ezt senki nem nevezi járásnak. Ha felelőtlenül lefekszenek egymással, még akkor sem tudják igazából, mi az a szex, szóval nem tudnak kábé semmit. :)

Az mért baj, ha iPhone-juk van? Aki menőzik vele, az egy sz.r alak, de akinek csak van, és nem villog vele, az mért baj?

Megnyugtatásul: a világ nem bizts, hogy szarabb lesz, mire neked lesz gyereked. A mai szülőknek elég nehéz. Olyan dolgokkal kapcsolatban kell megnevelniük a gyereküket (internet használata, Facebook veszélyei, technika, hozáállás a netes fizetéshez/letöltéshez stb.), amik az ő gyerekkorukban nem voltak. A tiedben vannak, te már tudsz majd okosat mondani a gyerekednek.

2015. ápr. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!