Mit csináljak, ha idegesítenek a "mai fiúk/lányok"?
Szia!
Én 22 vagyok. A kérdésed első felében teljesen igazad van. Hogy mit csinálj velük:nos, sajnos nem sokat tudsz, mert nyilván attól nem lesz barátnőd, hogy ez meglep valakit. Én 22 éves nő vagyok, és tudom, hogy nem vagyok hú de bölcs, de a haverjaid azt hiszik, hogy ők tényleg járnak egy csajjal? Már az én gyerekkoromban is voltak, akiknek 12 évesen volt pasijuk, de mai fejjel ezt senki nem nevezi járásnak. Ha felelőtlenül lefekszenek egymással, még akkor sem tudják igazából, mi az a szex, szóval nem tudnak kábé semmit. :)
Az mért baj, ha iPhone-juk van? Aki menőzik vele, az egy sz.r alak, de akinek csak van, és nem villog vele, az mért baj?
Megnyugtatásul: a világ nem bizts, hogy szarabb lesz, mire neked lesz gyereked. A mai szülőknek elég nehéz. Olyan dolgokkal kapcsolatban kell megnevelniük a gyereküket (internet használata, Facebook veszélyei, technika, hozáállás a netes fizetéshez/letöltéshez stb.), amik az ő gyerekkorukban nem voltak. A tiedben vannak, te már tudsz majd okosat mondani a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!