FIUK! Mit csinaljak?
Szoval az a helyzet ,hogy egy 16 eves lany vagyok , visszahuzodo, csendes, kedves, es egyesek szerint " huncut"
Masok szerint "csinos , sexi , szep" vagyok, de en nem erzem igy , ezert rengeteget tornaszok es sportolok, hogy leglabb ne erezzem magam kovernek.
Sok fiu probal ismerkedni velem , de pont akik nallam probalkoznak nem tetszenek nekem.
En mindig nyitott vagyok , kedves, es ezt ok " zolt utnak " tekintik es egyre jobban tepernek.
Mikor mar jon a kinos kerdes " van baratod?(-nincs) nem lenne kedved..., nem innal meg velem valamit..."
Mindennap beszelunk, tepernek utannam, figyelnek ram es erdeklem oket.DE miutan visszautasitom egyszeruen megutalnak , nem beszelnek tobbet ,le se szarnak...
A kerdesem az volna ,hogy jobb nektek ( melyik a "kegyelmesebb)
a) Ha az elejen megmondom ,hogy nem szeretnek baratsagnal tobbet
v
b) Mikor mar ideje valaszt adni megmondom, hogy nem erzek irantuk tobbet.
v
c) probalok huvos lenni veluk , tavolsagtarto, amolyan " leszarom" stilusba viszonyulok hozzajuk?
Sajnos nem nagyon vannak fiu baratsagaim :(
A)
(esetleg keress egy barátot ha úgy érzed, az jó indok)
Ha megutálnak az az ő bajuk, mert így nem ismerhetnek meg egy csodás személyiséget. 16/f
Itt, jelen mégegy sorstárs :D Bár nem mondanám visszahúzódónak magam. Én általában a c verziót használom. Mert képtelen vagyok nekik megmondani, hogy hagyjanak már, én nem érzek irántuk semmit. Az a-t még max a kapcsolatok elején szoktam beszúrni. De aztán meg volt olyan, hogy ezzel ráfáztam, mert mire kellett volna a srác, már híre-hamva se volt.
Szóval nehéz, ja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!