Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi különbség van a kettő...

Mi különbség van a kettő között? Ez nem álszentség?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú ismerősöm, akinek a barátnője 14 éves, valamivel érettebb a koránál, és amíg nem tudtam a korát 17-nek tippeltem kb. Ebből a kapcsolatból a fiú lepedofiloz egy kb 19-20 éves fiút, aki szintén egy 14 éves lánnyal van együtt, csak a lány nem néz ki 13-nál többnek. Most ebben igaza van a fiúnak, vagy szerintetek is álszentség pont neki pedofilozni?
2014. jún. 14. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Hú de érettebb mindenki a koránál, nem is tudom miért olyan jó ha valaki koravén.

Nem normális egyik sem.

2014. jún. 14. 09:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Nincs igaza, de ez nem esik le neki? :O
2014. jún. 14. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki többnek néz ki, nem jelenti, hogy érettebb a koránál, csak annyit, hogy gyorsabban nő a cicije és kap a szüleitől pénzt sminkre és felnőtt ruhákra. Semmi különbség nincs a két lány között, és igen, álszentség az egyik fiút pedofilozni. Mindkettő pont ugyanolyan.
2014. jún. 14. 10:02
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Hát a pedofilia az azt jelenti,hogy nemileg és testileg éretlen gyerek jön be valakinek. De szerintem egyik se normális a két kapcsolatban
2014. jún. 14. 10:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk a csaj pont nem sminkeli magát meg hord felnőtt ruhákat, az arca felnőttes, illetve minimális smink van rajta, a szemöldöke van kihúzva és szempillaspirált látok rajta, ő tényleg magától néz ki többnek, de a másik lány sem olyan gyerekes.
2014. jún. 14. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De az, álszentség. Bár szerintem egyik se teljesen normális kapcsolat, mert ebben a korban már 4 év is sokat számít. Én legalábbis nem tudnám elképzelni magamról, hogy 18 éves létemre egy nálam 4 évvel fiatalabbal összejöjjek. Az egyik fél már egyetemre megy, vagy már dolgozik a másik meg éppen végzett az általánossal...
2014. jún. 14. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindekettő pedofil. Felnőtt létükre kislányokkal járnak. Csak gratulálni tudok a szülőknek is.
2014. jún. 14. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő idióta,és valami baja van,hogy 14 éves kislányokkal járnak,beteges.
2014. jún. 14. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, igaz lány. Ha beszélgetek egy nálam 3 évvel fiatalabb barátnommel, már akkor érzem, hogy van egy nagy szakadék koztunk a gondolkodásban. Egy 14 évesrol nem is beszélve. Szerintem is probléma van mind a két sráccal, ha ilyen fiatal lányokkal kezdenek.
2014. jún. 14. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
undorító, hogy a 18-20 éves fiúk ilyen kis 13 évesekkel jönnek össze.. MIÉRT?
2014. jún. 15. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!