Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, titeket zavarna, ha a...

Szülők, titeket zavarna, ha a 14 éves lányotok jóban lenne egy 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány.:)
2014. jún. 12. 19:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"És ki mondta, hogy a fiú is le akar vele feküdni?"

Miért, szerinted mit akar tőle? A tarajos gőték ivararányának eltolódását megtárgyalni? Vannak ugyan a szabályt erősítő kivételek, mint ahogy azt utolsó válaszoló kommentjéből is láthatjuk, de valljuk be, egy egészséges 21 éves fiú az apró krumplit is megdugná, ha az el nem gurulna.

Lányos apa (is) vagyok, és a magam részéről nagyon nem örültem volna, ha a 14 éves lánykám egy 21 éves fiatalemberrel állított volna haza. De azt sem néztem volna jó szemmel, ha a 21 éves fiam 14 éves csajok után futkosott volna. A hét éve korkülönbség egyébként ideális, de nem ebben az életkorban.

2014. jún. 21. 04:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!