Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, titeket zavarna, ha a...

Szülők, titeket zavarna, ha a 14 éves lányotok jóban lenne egy 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány.:)
2014. jún. 12. 19:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
igen
2014. jún. 12. 19:44
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Elég hülye az a szülő akit nem zavarna.
2014. jún. 12. 19:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

igen, hiszen teljesen más gondolkodásuak.

a lány még naiv, a fiú meg már tudja a "dolgokat" ráadásul a lánynak még nagyon korai a fiúzás, bár már úgy látszik ennyi idősen kezdik, hát meg is lehet nézni a topicocat..... hányan aggódnak a terhesség miatt mert fogalmuk sincs a védekezésről, a fiúk meg szédítik őket.

A fiú kereshetne egy korban hozzáillőt.

2014. jún. 12. 20:57
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, hogy járni szeretnék vele, nagyon nagy a korkülönbség (+ esetleg ha később arra kerülne a sor, hogy lefeküdnék vele, volt felvilágosítás a suliban)
2014. jún. 12. 21:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Természetesen zavarna. 21 éveshez nagyon gyerek egy 14 éves. Meg a párkapcsolathoz is őszintén szólva.
2014. jún. 12. 21:58
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven vannak bajok annál a 21 évesnél, aki egy 14 évessel akar összejönni... Az egyik fél éppen, hogy csak végzett az általánossal a másik meg egyetemista, vagy már dolgozik. Teljesen más világ a kettő. Egy szimpla barátság elmegy, bár nekem még az is fura, de annál több semmiképp.
2014. jún. 12. 22:37
 7/21 anonim ***** válasza:
A "jóban lenne" mióta egyenlő a járással és a szexszel? Most komolyan... :DDDD
2014. jún. 12. 22:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Miért utolsó szerinted egy 21 éves mi más akarhatna egy kis általános iskolától. Agyilag annyira csak nem visszamaradott, hogy 14 éves legyen a beszélgető társa.
2014. jún. 12. 22:50
 9/21 anonim ***** válasza:
40%

Miért ne lehetne közös témájuk? Film, zene, iskola, könyv, számítógépes játék stb... Sok értelmes tizenéves van, aki simán lehet egy felnőtt beszélgetőpartnere

Kicsit röhejes, hogy itt páran már abban is orgiát kiáltanak, ha két ellenkező nemű egymásra néz, és komplett hülyének nézi a kamaszokat... :D

2014. jún. 12. 22:57
 10/21 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó! A kérdező maga írta le, hogy bár nem tervezi, de esélyesnek tartja, hogy lefeküdjön az illetővel...
2014. jún. 12. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!