Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, titeket zavarna, ha a...

Szülők, titeket zavarna, ha a 14 éves lányotok jóban lenne egy 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány.:)
2014. jún. 12. 19:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

És ki mondta, hogy a fiú is le akar vele feküdni? (nem, az nem válasz, hogy "miért hagyná ki, ha lehetősége van rá", mert egyáltalán nem biztos, hogy pont egy épphogy kamaszkorba belépő lánnyal akar szexelni, mikor a saját korosztályával valószínűleg jobban élvezné)

Lehet, hogy a lánynak tetszik a fiú, de nem biztos, hogy fordítva is így van (ha igen, az szerintem is gáz)

2014. jún. 12. 23:14
 12/21 anonim ***** válasza:

"Kicsit röhejes, hogy itt páran már abban is orgiát kiáltanak, ha két ellenkező nemű egymásra néz, és komplett hülyének nézi a kamaszokat... :D"

Sajnos nem alaptalanul. Állandóan van egy olyan kérdés, hogy mit csináljon a kislány, mert terhes.

2014. jún. 12. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
engem is zavarna az a 7 év korkülönbség 14 évesen, de ha 18 évesen egy 25 évessel járna, lehet másképp állnék a dologhoz. Egy 14 éves csaj is fog fiúzni, de akkor inkább korban hozzáillő srácot válasszon, 15-17 év körülit.
2014. jún. 13. 00:24
 14/21 A kérdező kommentje:
A lefekvést nem úgy értettem, hogy holnap találkozok vele és megteszem. Majd évek múlva.:)
2014. jún. 13. 06:44
 15/21 anonim ***** válasza:
a 21 éves egy fiatal férfi nem éppen fiú kategória, a 14 éves meg még egy kislány,igen zavarna,de beszélnék is vele erről
2014. jún. 13. 06:55
 16/21 anonim ***** válasza:

"Miért ne lehetne közös témájuk? Film, zene, iskola, könyv, számítógépes játék stb... Sok értelmes tizenéves van, aki simán lehet egy felnőtt beszélgetőpartnere "

Igen minden tini azt hiszi, hogy ő érettebb a kortársainál,de baromira nem igaz. Iskoláról pl mégis mi lenne a közös téma? Az egyik általánosba jár másik meg már az egyetemi alapszakot fejezte be.

2014. jún. 13. 10:11
 17/21 anonim ***** válasza:
12%

"Igen minden tini azt hiszi, hogy ő érettebb a kortársainál,de baromira nem igaz. Iskoláról pl mégis mi lenne a közös téma? Az egyik általánosba jár másik meg már az egyetemi alapszakot fejezte be."

Az érettségnek köze nincs az érdeklődési körhöz. És van értelmes tini, hiába írod le 200 különböző kérdésnél azt, hogy nincs (én már nem vagyok tini, mielőtt ezzel jönnél).

Iskolánál szóba jöhetnek élmények, tanárok (ha ugyanoda jártak) stb... (ez már egy kicsit szőrszálhasogatás). De ha nem az iskola, akkor van 100 másik dolog, ami egyaránt érdekelheti mindkettőt :)

Továbbra sem értem, miért hiszitek azt, hogyha két ellenkező nemű ember jóban van egymással, akkor rögtön lefeküdnek az első adandó alkalommal... Az, hogy a kiscsaj ábrándozik a fiúról, az nem jelent semmit

2014. jún. 13. 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva, én 14 évesen (nem volt olyan rég 19 vagyok) biztos nem akartam volna semmit egy 21 éves FÉRFI-tól. Más értékrend, gondolkodás. És zavarna.

Amúgy jaa mindenki azt mondja, "én várok éveket is", de aztán azokból az évekből, hónapok esetleg hetek lesznek, többnyire ;).

A pasi biztos sikertelen a korosztályánál és bepróbálkozik nálad.

2014. jún. 13. 12:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szeretnék tőle semmi olyat..nem is ismerem annyira. :)
2014. jún. 13. 14:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Jézusom, miért kell szexet látni ebben? Pfff.

Nekem is volt 21 éves haverom, és eszem ágában sem lett volna kavarni vele - neki sem -, hisz bromi idős volt hozzám képest. Imádtuk a könyveket, filmeket, mindketten novellákat írtunk (ő verseket is). Kimentünk a parkba, és órákig beszélgettünk, véleményeztünk, vitáztunk... Eljártunk bringázni, segített a németben stb.

Sokkal normálisabb felfogása volt az életről, mint a korombeli fiúkáknak, akik állandóan csúfoltak mindenkit, meg orrba-szájba menőztek.

Jó, manapság változott a világ, de lehet még értelmes emberi kapcsolat egy tizen- és egy huszonéves között.

2014. jún. 13. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!