Mit tehet egy szülő, ha a gyerekre kezdenek rászállni az osztályban?
Figyelt kérdés
Az egyik kiscsaj mindenkit a maga "szolgálatára" akar befogni. Az én gyerekem erre nem hajlandó erre az udvartartásával együtt rászállt és most már szabályosan zaklatni kezdi. Mit lehet tenni ilyen esetben, hogy lehet leállítani?2014. jún. 4. 00:19
21/22 anonim válasza:
Szerintem úgy helyes ha oda áll és számonkéri h mit ugat neki a kiscsaj aztán redurrant neki egy két fülest max kap 1-2 osztályfőnökit de legalább látják h nem riad vissza semmitől ha ki kell állnia magáért
22/22 anonim válasza:
Nem szabad tenni semmit. Minden egyes beavatkozás csak ront a helyzeten. Mond meg a lányodnak, hogy akik piszkálják őt mind meg fogja kapni az élettől a megfelelő büntetést. Foglalkozzon csak a tanulással és ne foglalkozzon velük. Tudom fel tudja ez is bosszantani az ellenséges csoportot, de ez az akarat próbája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!