Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az nagy 'baj' ha...

Szerintetek az nagy 'baj' ha az osztályban sokkal inkább a fiúkkal vagyok jóba és az alattam lévő évfolyamosokkal? Kitaszíthatnak emiatt az osztályból?

Figyelt kérdés

Nem sokat beszélek a lányokkal, mert hozzám képest szerintem úgymond túl 'lányosak'. Egyetlen egy legjobb barátnőm van az osztályból, a többiek inkább az alattam lévő évfolyamból. Ezen kívül tényleg nagyon jóban vagyok a fiúkkal, jól elhülyéskedünk.

13/L

2014. máj. 22. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj,én is ilyen voltam-vagyok.:) Olyan 14 éves koromig ez rendben volt,de az elmúlt 2 évben sajnos sok félreértésnek adott ez okot(valaki azt hitte tetszik nekem+ugyanez fordítva is előfordult).Szóval nyugodtan barátkozz csak a srácokkal,de azért ne ess túlzásokba :D

16/L

2014. máj. 22. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
És az alattam lévő évfolyammal sincs baj szerinted? (:
2014. máj. 22. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Azok éretlenek de ha téged nem zavar akkor nincs
2014. máj. 22. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan. Azzal barátkozz akivel szeretnél és jól érzed magad,nemtől,kortól vagy akár színtől eltekintve.

Én 17 éves lány vagyok,világ életemben fiúkkal voltam,velük érzem jól magam,imádok hülyéskedni,de rengeteg félreértésem volt már ebből. Nem egy lány akart már megtépni és nagyon sokáig megkaptam,hogy csak r*banc vagyok. Mára már megszokták a környezetemben a lányok és elfogadtak. A lányokkal is eltudok lenni,bulizni is szoktam néha velük lenni,de határozottan jobban érzem magam fiúkkal.

2014. máj. 22. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából az alattam lévő évfolyammal azért vagyok, mert igazából ők az én 'korosztályom'. Én az osztályomnál min. 1 évvel fiatalabb vagyok.. :/

Amúgy köszönöm a válaszokat. (:

2014. máj. 22. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!