Mit tehet egy szülő, ha a gyerekre kezdenek rászállni az osztályban?
A szülő semmit,sajnos.Maximum át lehet íratni másik iskolába.Ugyanis eddig nem hallottam olyan esetről,amikor az adott szekálós gyerekek leálltak volna osztályfőnöki intézkedésekre.
Nálunk sem.
Én úgy gondolom hogy ha nem fizikai bántalmazásról van szó akkor jobb ha a gyerek lemeccseli magának..
A kérdés a kamaszok kategóriában van, úgyhogy gondolom nem fiatal már a lányod. Meg kell tanulnia kiállni magáért, erre is való az iskola. Később az munkahelyen és az élet más területein is lehetnek konfliktusok, mindenkinek ell kell intéznie. Arról nem is beszélve hogy ha a szülő bemegy az iskolába az általában csak olaj a tűzre, az osztálytársak még kevésbé fogják szívlelni.
Nem érdekel ha egy ilyen manipulatív kis liba nem szívleli. Eddig se szerette ezután se fogja. Hagyja békén, ne szólogasson be neki és legfőképpen ne uszítsa ellene a többit csupán ennyit szeretnék. Azért egy csoportba tömörülve nekimenni valakinek nem éppen tisztességes játszma. Mindenképpen szeretnék segíteni a gyereknek és nem tétlenül nézni, hogy kikezdik csak azért mert nem hajlandó ennek a ...-nak a seggét nyalni. Fizikai bántalmazás némi lökdösődésen kívül nem volt, ettől kevésbé tartok mivel lányokról van szó, de szerintem a lelki épen olyan rossz. Eddig nem szóltam bele, nem egy most kezdődött ügy, de most már átlépték azt a határt ami elviselhető.
Az osztályfőnök semmit nem fog tenni, az előző osztályában ennél súlyosabb esetben sem reagált semmit.
Ha kicsi gyerekrol van szó, akkor elso körben osztalyfonok, utana, ha nem változik a helyzet, akkor osztalyfonok, sajat gyerek, masik gyerek es a szulok egyutt.
Ha nagyobb gyerek, akkor semmit nem kellene tenni, mert csak rosszabb lesz a helyzet. A gyereknek meg kell mondani, hogy kerülje ezt a társaságot es ne foglalkozzon velük. Ennyi.m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!