A legtöbb szülő manapság miért képtelen megnevelni a gyerekeit?
Dehogy volt normálisabb. Hidd el tudom, nem sokkal vagyok nálad idősebb. Igaz, akkor még nem volt facebook... De volt helyette minden más. Alkohol, csempész cigi, 14 éves részeg csajok, hajnalig tartó bulizások, tini szex és abortusz.
Ti sem voltatok jobbak a maiaknál! Ugyanúgy, ahogy mi sem.
Nemcsak neked tűnik annak. Sokan tényleg katasztrófák. ELég körülnézni az utcán vagy pl. belenézni az oldalon néhány kérdésbe. Rögtön ez alatt van nem sokkal egy remek példa.
Egy taknyos 2 hetet lóg, intőt kap, az anyjával úgy beszél ahogy a kutyával sem és még neki és a testvérének áll feljebb. Szerencsére annak az apukának még volt esze és megadta, ami jár. És akkor még nem írtam arról ,amit a saját környezetemben látok. A 6 éves (!) kisgyerek azt mondta az anyjára, hogy dagadt disznó, anyád p*csáját és hasonlók. A saját fülemmel hallottam. Sokan már 12 évesen dugnak, sőt van aki nem sokkal később már babakocsit tologat. Úgy öltöznek, mintha az utcasarokról jöttek volna még iskolában is. A tanárral is sokan úgy beszélnek, mint a kutyával. Tisztelet nulla. Kötelességeik sehol nincsenek, egyedül csak jogaik. Tisztelet a kivételnek. Hová fajult a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!