Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A legtöbb szülő manapság...

A legtöbb szülő manapság miért képtelen megnevelni a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok csak 23, nekem úgy tűnik, katasztrófa a tizenéves korosztály jó része. Legtöbb úgy beszél, mintha most jött volna a cigánysorról, a szüleiket nem tisztelik egyáltalán, úgy beszélnek velük, mint a kutyával, pedig a legtöbbnek mindene megvan, ha már 2 tányért el kell mosogassanak még ők sírnak, hogy kihasználják, csicskáztatják őket. Lassan már középiskola elején ritka a szűz, nem dohányos, hétvégén nem lerészegedő lány, mint a fehér holló. Legtöbbet semmi nem érdekli, csak az ivás, bulizás, szex, facebook. Szerintem ez akkor is a szúlők hibája főleg, hogy eltűrik, hogy 13-14 éves takony létükre így nézzenek ki, így viselkedjenek, sok dinnye szülő képes cigit is venni az ilyen korban lévőnek. Például ez az utolsó, ez nem kiskorú veszélyeztetése? Hova jut így a világ? Én sem voltak soha sem szent, de a mostani állapotok szánalmasak, meg röhejesek szerintem...

2014. ápr. 25. 11:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

#14,#15

Szövegértés egyes.

2014. ápr. 27. 11:35
 22/23 anonim ***** válasza:
teljesen jó a szövegértésünk te "okos".
2014. ápr. 27. 19:21
 23/23 at__us ***** válasza:
39%

A mai tini korosztály el van kapatva!

A jogaikat teljes mértékben tudják, a kötelességeikkel kicsit sincsenek tisztában!

Kell a saját stílus felépítése, identitások kipróbálása, mert erre való a tinédzser kor! Sajnos nagyon sok szülő valamelyik végletben foglal helyet. Vagy óvják, "szeretik" a gyereküket és nem engedik el sehova, semerre, közösségbe, vagy pedig nem figyelnek rájuk, nem törődnek velük és neveli őket csak a kortárs csoport és az utca.

Egyik véglet sem jó, mert vagy kiközösített lesz a gyerek vagy 13-14 évesen kezdi a bulizást, piálást, durvább dolgokat. Ez utóbbiból most nagyon sok van, persze, lehet őket szidni, de leginkább a szülők hibája, hogy ennyire elengedik őket!!! Álszentség lenne azt mondani, hogy régebbi generációknál nem voltak jelen ezek a dolgok ( pia, cigi...), különösen a rendszerváltás után, de nem voltak ennyire alap dolgok mint most.

2014. máj. 5. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!