Mit tudhatnak annak a kamasz fiúnak a szülei?
Valószínűleg jó példát mutattak neki, és gondosan nevelték.
Általában azok az elkényesztetett gyerekek villognak a szüleik vagyonával, akik otthon is a nagyzolást látják.
Valószínűleg attól, hogy a család jó anyagi körülmények között él, ehhez egy jó értékrend is társul, így tudták megfelelő szeretettel és törődéssel is neveli a fiút, nem pedig "lekenyerezni" és "megvásárolni" a tárgyakkal.
Szerintem az átlagosnál jobb anyagi körülmények kifejezetten szerencsések egy gyerek szempontjából, ha mellette a szülő(k) az anyagiakon túl is tudnak adni a gyermeknek.
Én nagyon jó körülmények között nőttem fel, amit sokáig szégyelltem mert cseszegettek az iskolában..
Középsuliban ha csináltunk valami csínyt rögtön rám mondták hogy persze én azt hiszem hogy mindent megtehetek, ha jó jegyeket kaptam az az apám műve volt természetesen, amikor diákmunkát vállaltam akkor is szemét voltam mert elvettem más elől a helyet..
Egy ideig nagyon rosszul estek ezek a dolgok, egy gyerek nehezen viseli az ilyen általánosításokat. Persze a nehezebb körülmények közül jövőket is sokszor bántják, az a másik véglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!