Kamaszok lányok, ti felvennétek egy ilyen blúzot az iskolába?
Én idősebb vagyok,de fehérben van ilyenem.
Suliba mostanság felvesznek hasonlokat lányok,én nem venném.Nekem ez nem is kimondottan bulizos,inkább olyan hétköznap csavizós,sétálós...de nem munkábajárós...
Elég kuszán írtad le (mi az a majó?) szóval nem igazán tudom elképzelni, amit leírtál. De én a denevérujjú felsőket alapból nem szeretem (bár pár éve még bejöttek), maximum ha valami ilyesmi : [link] .
Az a lyukacsos dolog, amit leírtál, meg biztos, hogy nem tetszene, szóval nem venném fel suliba, de bulizni meg főleg nem.
Sajnos nem tudom lefényképezni. Esetleg a melltartó pántom látszodhatna ki, de az sem fog, mert pántnélküli melltartót veszek hozzá.
Egyszerüen annyit kell elképzelni ,hogy a csípőmnél rámszorul, alol van egy ujjatlan és fölötte egy tele kicsi lyukakkal lezser blúz, minden teljesen fekete.
Nem.
Szerintem gagyin mutatnak a deneverujju cuccok.
5. vagyok
Szerintem nyugodtan felveheted.
3. vagyok. Az ilyesmi alatt azt értettem, hogy nem lóg le annyira durván az alja a hónaljánál. Kb. ilyesmi nekem is van, de amikor lelóg valakinek a köldökéig, az nekem nagyon nem tetszik.
(Amúgy meg ne haragudj, hogy belekötök, tudom, elég alpári dolog, de nem alol, hanem alul.)
Én nem venném fel :/ De annyira nem tudom elképzelni :/ felveheted mert ez csak egy vélemény...De szerintem tartsd meg bulikra :)
11/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!