Szerintetek milyen a képen látható cipő? Jól néz ki? Iskolába felvennétek csajosabb ruhához? Vagy inkább alkalmi? + képek
Ja és évnyitóra felvehetem egy cicagatyával? Szoknyával hülyén néz ki a bokapánt miatt?
Jól néz ki, de én nem venném fel iskolába, nem az én stílusom, de akinek ez a stílusa annak jó.:)
Szerintem évnyitóra nem illik cicagatyába menni.
Nem hiszem, hogy hülyén néz ki szoknyával én inkább azzal venném fel.:)
15/L
Nekem tetszik,de az,hogy alkalmi-e,az a többi ruhától függ :)
Egyébként nem muszáj hozzá csajos ruhát felvenni,egy fekete csőfarmer is megteszi,ha szereted.
Egyébként egy évnyitóra nem igazán illik a cicanadrág szerintem.
nekem is tetszik, pedig ritka
ha olyan cicanacis mellkidobós ruháid vannak akkor ne vedd fel, ha van stílusod és elegancia is van benned és viselni is tudod akkor felveheted
ez persze 17 év fölötti csajokra vonatkozik, kis tinilányokon csak nevetséges
Köszi szépen a válaszokat!:)
Általában csajosak a ruháim, de nem mellkidobós, hanem szeretem a kicsit csillogós, ejtettvállú tunikákat, és azokat eddig csak cicanacival + balett cipővel hordtam, és mivel 18 lettem a nyáron, szeretnék kicsit nőiesebben öltözködni, ez az első magassarkúm. Nagyon megtetszett a boltban ez a visszavogottabb, fekete cipő.:) A sarka 10 cm, de az a csat rajta nagyon jó, mert így nagyon könnyű benne járni, szóval aki nem tud, annak ajánlom az ilyen bokaszorítós meg ilyen pántos magassarkúkat, mert nagyon könnyű benne szépen járni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!