Szerintetek milyen a képen látható cipő? Jól néz ki? Iskolába felvennétek csajosabb ruhához? Vagy inkább alkalmi? + képek
Ja és évnyitóra felvehetem egy cicagatyával? Szoknyával hülyén néz ki a bokapánt miatt?
Nagyon jól néz ki.Suliba simán felvenném és évnyitóra is jó,de annyira nem alkalmi.
Légyszi írd meg nekem privátban,hogy hol vetted-város,bolt-,és mennyibe kerül.
Légyszi írd meg,mert úgysem egy helyre hordjuk és nekem is kell egy fekete cipő.Tényleg könnyű benne menni?Várom az üzented!Előre is nagyon köszi!17/L
Imádnivaló kis cipő. ^^ Sok mindenhez fel lehet venni, és a sarka sem extra magas. :) Hol vetted amúgy, ha szabad megkérdeznem? :D
Évnyitóra cicanacival sztem is jó, bár én egy egyszerű fekete csőszárút veszek fel.. és nálunk is undorító matrózbluzt kell felvenni.. mint 1 zsák. -.-' mindenki oda van érte. =D
cicanaciban tényleg nem illik évnyitóra/évzáróra menni!! Lehet hogy sok emberen az van, de nem illik. A cipő egyébként szép, de szerintem szoknyával is felveheted. Farmerhez is jó a hétköznapokra. Én felvenném bárhova bár én már nem középsulis vagyok. De nyugodtan viseld:)
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!