Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a képen...

Szerintetek milyen a képen látható cipő? Jól néz ki? Iskolába felvennétek csajosabb ruhához? Vagy inkább alkalmi? + képek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ja és évnyitóra felvehetem egy cicagatyával? Szoknyával hülyén néz ki a bokapánt miatt?

2010. aug. 10. 16:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
matrózblúz meg cicanaci? nem nagyon illik össze...max répanacival:D
2010. aug. 12. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagány de gatyával jobban menne...
2010. aug. 12. 21:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Sztem jó hétköznapra is meg alkalomra, az évnyitóra is ok :) Jó szoknyával is, de vmiért nadrággal nekem jobban bejön.
2010. aug. 12. 22:16
 14/21 anonim ***** válasza:
ad nekem :)
2010. aug. 12. 22:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem simán felveheted, de ez inkább alkalmi cipő.
2010. aug. 12. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon jól néz ki.Suliba simán felvenném és évnyitóra is jó,de annyira nem alkalmi.

Légyszi írd meg nekem privátban,hogy hol vetted-város,bolt-,és mennyibe kerül.

Légyszi írd meg,mert úgysem egy helyre hordjuk és nekem is kell egy fekete cipő.Tényleg könnyű benne menni?Várom az üzented!Előre is nagyon köszi!17/L

2010. aug. 13. 00:53
 17/21 anonim válasza:
én ezt abszolút felvenném kérdés nélkül
2010. aug. 13. 00:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Imádnivaló kis cipő. ^^ Sok mindenhez fel lehet venni, és a sarka sem extra magas. :) Hol vetted amúgy, ha szabad megkérdeznem? :D

Évnyitóra cicanacival sztem is jó, bár én egy egyszerű fekete csőszárút veszek fel.. és nálunk is undorító matrózbluzt kell felvenni.. mint 1 zsák. -.-' mindenki oda van érte. =D

2010. aug. 13. 09:20
 19/21 anonim ***** válasza:

cicanaciban tényleg nem illik évnyitóra/évzáróra menni!! Lehet hogy sok emberen az van, de nem illik. A cipő egyébként szép, de szerintem szoknyával is felveheted. Farmerhez is jó a hétköznapokra. Én felvenném bárhova bár én már nem középsulis vagyok. De nyugodtan viseld:)

21

2010. aug. 13. 10:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Kínaiban vettem. Am miért nem illik leggingsbe menni évnyitóra? A matrózblúz eltakarja a fenekem, meg kb ugyanúgy áll egy csőnadrág, mint egy cicanaci, csak nem olyan meleg, meg vékoyabbnak tűnik a láb. De meggondolom, ha már ennyien mondjátok, h nem illik.:D
2010. aug. 13. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!