Tetszik ez a cipő? Szívesen felvennétek vagy látnátok ilyet más nőn?
Figyelt kérdés
Ma szereztem be, az én stílusomnak abszolút megfelelő, tényleg csak érdeklődésképpen tettem fel a kérdést :)
Este fel is avatnám, egyszínű fehér háromnegyedes ujjú blúzzal és egy farmerhoz hasonló anyagú egyszínű sötét gatyóval és persze egy-két hozzá illő kiegészítővel, hogy ne legyen nagyon 'üres'.
Érdekelne a véleményetek ;)
2011. jún. 8. 16:59
2/19 anonim válasza:
Manócipő :D tök aranyos :D megnézném hogy áll a lábadon felvéve :)
3/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de az a lényeg, hogy neked tetszen!
6/19 anonim válasza:
Szép csak nem tetszik a fekete fűző az elején.egyébként ezek a cipők nagyon kényelmesek,nekem is be kell szereznem valami hasonlót fehérben :D
7/19 A kérdező kommentje:
Nekem is elsőre mamikás volt:))
De felvéve...annyira szép...
A becenevem pont Manó, úgyogy ezek szerint találó ;)
2011. jún. 8. 17:11
8/19 A kérdező kommentje:
És valóban kényelmes. Köszi a válaszokat :)
2011. jún. 8. 17:12
9/19 anonim válasza:
szép, nem illik hozzám; nem venném fel, de egy a ruhadarabhoz illően felöltözött lányon látnám biztosan tetszene:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!