Tetszik ez a cipő? Szívesen felvennétek vagy látnátok ilyet más nőn?
Ma szereztem be, az én stílusomnak abszolút megfelelő, tényleg csak érdeklődésképpen tettem fel a kérdést :)
Este fel is avatnám, egyszínű fehér háromnegyedes ujjú blúzzal és egy farmerhoz hasonló anyagú egyszínű sötét gatyóval és persze egy-két hozzá illő kiegészítővel, hogy ne legyen nagyon 'üres'.
Érdekelne a véleményetek ;)
Off:
Ázsia centerben vetted ugye? Mennyibe került? Ugyanilyet akarok, csak elfelejtettem megkérdezni az árát.:(
*-* virág mintás szóval nagyon bejön *-*
Hord egészséggel :)
Aaaa nagyon tetszik*-*:)
Esetleg még a cipő fűzőt kicserélhetnéd egy vékonyabb feketére,mert azzal még jobban nézne ki(szerintem) :)
A fűző az számomra is elég tornacipős hatású :S Valami fekete, selyemszerűre gondoltam helyette. De mindenképpen csere lesz :)
Nem Ázsia Centerben vettem, de tény, hogy legyőztem gátlásaimat és kínaiba mentem be érte :):) 2500 volt, úgyhogy ha csak a nyáron is veszem fel párszor, nekem már megérte... :)
És hozzá illő ruhában hordom csak, persze :) De szinte minden ruhám illik hozzá, mert nagyon szeretem ezt a stílust :)
ahw szerintem fantasztikus...
hol szereztél ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!