Igaz baratsagok szulethetnek itt?
Figyelt kérdés
Ugy ertem aki mindig kiall egymasert..beszelgetnek .. Talalkoznak.. Szoval ertitek.. :D 16/l2014. jún. 2. 20:20
1/4 anonim válasza:
Ahova emberek járnak ott születhetnek barátságok is. Itt sincsenek UFO-k, szóval persze. Találkozhatsz olyannal, aki épp passzol hozzád.
2/4 anonim válasza:
Mindehol születhetnek, nem a helytől függ.
3/4 anonim válasza:
Én pl itt ismertem meg egy nagyon jó barátnőmet...ennek már 4 éve,és azóta is tartjuk a kacsolatot.(:
18/L
4/4 anonim válasza:
Naná, hogy. :) Alapjában véve úgy látom, hogy az érdeklődési körrel kapcsolatos oldalak sikeresek, de ki tudja? :D Egyik barátnőm is anno itt tett fel kérdést, hogy ki barátkozna vele, írt pár szót magáról... Azonnal jelentkeztem, ennek 4,5 éve, azóta is tartjuk a kapcsolatot, és majdnem (csak vallási okok miatt majdnem) tanú lennék az esküvőjén... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!