Hány nyelven beszélsz?
Milyen szinten?
Mióta tanulod?
Milyenen szeretnél még?
Kor és nem :)
Köszi!
Angolt tanulok.
Nem csak iskolában tanítanak, hanem még van egy angoltanárnőm már 4-5 éves korom óta.
Csak adott szituációkban boldogulok, tehát alapfokon, bár ezt még nyáron fog csak eldőlni. :-)
Franciát szeretnék, de ebben nem vagyok biztos, lehet az olaszt veszem fel, mivel sokkal könnyebb, és nem annyira nehéz kiejtésben, sem nyelvtanban sokak szerint, hiába a francia, ha csak egy egzotikus nyelv. Sajnos spanyolt, olaszt többen beszélik ahogy látom.
14/f
Angolból felsőfokú angol nyelvvizsgám van. Mióta tudok olvasni, "magamtól" tanulom.
Német alapfokú nyelvvizsgám is van, 3 évet tanultam általános iskolában.
Franciát és Hollandot tanulgatok egyedül, több-kevesebb sikerrel kb. 1 éve, a Holland alapfok lehet meglenne.
15/f
Angolul felsőfokon tudok, spanyolul magamtól tanulok pár hónapja. Ezen kívül még valami északi nyelven is meg szeretnék tanulni, pl. svéd, vagy norvég.
16/L
1. Angolul anyanyelvi szinten (tavaly lett komplex felsőfokúm), születésem óta "tanulom".
2. Románul anyanyelvi szinten, ebből ősszel csináltam meg a középfokot.
3. Svédül anyanyelvi szinten, apukám svéd, ott is él.
4. Franciául, ősszel megyek belőle középfokúra, 3 éve tanulom.
Szeretnék még megtanulni oroszul és spanyolul, ha sikerül a francia, akkor elkezdem az oroszt.
16L
Angol: 10 éve, középfokú nyelvvizsgám van
Olasz: 3 éve, abból talán B1 szint körül lehetek:)
Szeretnék még: spanyol, francia, német, esetleg valami különleges, nehezebb nyelvet(pl:arab).:)
18/L
Angolul tanulok 10 éve, spanyolul 1et tanultam, olaszból kettőt tanulok, és németből is kettőt.
De csak angolul beszélek :D
És utálom az egészet.
16l
Angolul 2 éve tanulok, azt hiszem a középfok már viszonylag könnyen meglenne, úgyhogy jövőre mindenképp lerakom. Aztán megcélzom a felsőfokot. :)
Németül már 10 éve tanulok (elvileg) de volt 1 év kiesés, ahol mindent elfelejtettem. Most szeptember óta tanulom megint, sokat fejlődtem, 2 év múlva kb szeretnék egy középfokút.
Tanultam 2 évig latinul, de értelemszerűen ez nem az a nyelv, amit nagyon tudnék hasznosítani, semmilyen szinten nem állok vele, és nem is akarok. Van valamiféle alapom, ami mondjuk jól jöhet, de ennyi.
16/L, 9.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!