Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány nyelven beszélsz?

Hány nyelven beszélsz?

Figyelt kérdés

Milyen szinten?

Mióta tanulod?

Milyenen szeretnél még?

Kor és nem :)

Köszi!

2014. máj. 28. 17:22
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%

angolból felsőfokú nyelvvizsgám van, 13 éve tanulom.

spanyolt öt éve tanulok (mondjuk inkább úgy, hogy tanulgatok :D), leghamarabb most az érettségi után nyáron próbálkoznék egy középfokúval.

ezen kívül még nem ártana németül is tudnom, legalább középszinten...

20/L

2014. máj. 28. 17:42
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Német: 4 éve tanulom, középfokú lesz idén vagy jövőre

Angol: 2 évet tanultam a régi sulimban, meg most kezdem 9.-ben, kb. alapfok-középfok között beszélek

Amit szeretnék:

Holland: már minden meg van hozzá a szabadidőn kívül :) azért már megismerkedtem vele

Norvég: 50-100 szót tudok meg egy kis nyelvtant

Japán: már tudom a hiraganát, csak nincs időm :/

14/F, 8. osztály

2014. máj. 28. 17:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Angolból most csináltam előrehozott emelt szintű érettségit. 5 éve tanulom. Franciát tanulok már 3 éve. Abból is szeretnék legalább egy középszintű érettségit. Aztán a némettel küzdök már lassan 7 éve de még mindig elég alap szinten vagyok :/ 17/L
2014. máj. 28. 18:17
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
1 nyelven tudok, német
2014. máj. 28. 18:41
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem vagyok már kamasz.......csehul elboldogulok bnomtol mert cseh németül perfektul parom német sosem tanultam ezeket a nyelveket francia közép szinten 4evig tanultam angolul közép szinten 8evig tanultam, szerbul alap dolgokat rám ragadt szerb etteremben voltam gyakorlaton! 23eves vagyok
2014. máj. 28. 18:45
 6/30 English ***** válasza:
100%

Angol: 4,5 éve tanulom, B2-C1 közötti a tudásom, de nyelvszakon vagyok egyetemen, szóval nekem elég jól kell tudni.

Német: 10 éve tanulom, középfokú nyelvvizsgám van.

Francia: 8 hónapja tanulom, de már meg tudnám értetni magam alapszinten (nyelvvizsgát 1,5 éven belül tervezem).

Spanyol: fél éve tanulom, alapszinten vagyok, de franciául lényegesen jobban tudok. (Nyelvvizsgát ebből is jövőre tervezem).

Holland: most kezdtem el tanulni, magamtól, nem tudom, mi lesz belőle.

Ezeken kívül szeretnék még oroszul és olaszul megtanulni. A nyelvek az életem, és minden, ami azokkal kapcsolatos.

19/L

2014. máj. 28. 19:14
 7/30 anonim ***** válasza:

Magyarul tökéletesen. Németül elboldogulok. Elvileg hat éve tanulom, gyakorlatilag alig másfél éve tanítanak normálisan. Angolul alapszinten, csak tavaly október óta tanulom. Még gondolkozom, mit fogok választani kilencedikben, angolt vagy oroszt, mindkettő esélyes.

14/L, hetedikes.

2014. máj. 28. 21:30
 8/30 anonim ***** válasza:

Angolt kb fél éve beszélem egészen jól, 3 évig Angliában laktam.

Német nyelv tanulását tervezem még. 15/f

2014. máj. 28. 21:31
 9/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Én angolul és szlovákul folyékonyan (angolból le szeretném tenni a felsőfokút), németül alapszinten. Nemrég kezdtem az oroszt, az alapok abból is megvannak.

20l

2014. máj. 28. 21:33
 10/30 anonim ***** válasza:

Angolul 7 éve tanulok, de idén nem haladunk vele semmit.

A franciát most kezdtem magamtól, még nem sokat tudok, de alakul. :D

É még svédül szeretnék tudni (Avicii miatt :D), japánul (NEM nézek animéket :D), és olaszul vagy spanyolul. Amit semmi féle képpen sem tanulnék az a német.

2014. máj. 28. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!