Milyen nyelven/nyelveken beszélsz?
Angol, francia, svéd, japán, spanyol.
Most tanulok németül.
Koreait és latint is tanultam az egyetemen de azokból nem sok maradt meg.
Angol és német
Ezenkívül oroszul kezdtem el tanulni, de holtpontra jutottam a kezdeti lelkesedés után... :D
(Első válaszoló, ha nem kamuzol, kifejthetnéd kicsit részletesebben hogy egyáltalán hogy kerültél kapcsolatba ezekkel a nyelvekkel? Ja és hogy hány éves vagy. Engem legalábbis érdekelne :D)
Angolul és németül.Mindkettőből középfokút tettem , viszont angolul jobban tudok.
Én is tanulom az oroszt viszont vannak benne nehézségek.
23 éves vagyok.
Angol első osztály óta tanultam általánostól.
Franciát 9.-től gimnáziumban és egy évet jártam francia szakra is az egyetemen. Latint kötelező volt mellé tanulni szintén egy évig.
Ezután japán szakra váltottam, ahol koreait tanultam mellé 1 évig, 3 évig pedig svédet.
Spanyolt előbb nyelviskolában, majd magántanárnál tanultam 3 éven át.
Most Németországban élek, ezért tanulok németül.
Az összefüggés meg csupán annyi, hogy ez érdekelt :)
Értem, köszi a választ. :) Szóval te mertél váltani, én gimi után egyetemen is angolt és németet tanulok, de néha már bánom, h nem vállaltam be más nyelvszakokat... :S
(kicsit OFF, bocsi: Azt még megkérdezhetem, hogy nyelvekkel kapcsolatos a munkád Németországban?)
Angol, spanyol, portugál, lovári.
Ja, és magyar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!