Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány nyelven beszélsz?

Hány nyelven beszélsz?

Figyelt kérdés

Milyen szinten?

Mióta tanulod?

Milyenen szeretnél még?

Kor és nem :)

Köszi!

2014. máj. 28. 17:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 16/L
2014. máj. 28. 22:39
 12/30 anonim ***** válasza:

angol:általános alsó óta,majdnem középfokú szinten írok/beszélek

francia:1,5 éve tanulom a suliban,nagyon kezdő vagyok még

spanyolul szeretnék még,ha elértem angolból a felsőfokú nyelvvizsga szintet,franciából meg a középfokú nyelvvizsga szintet :P

18/L

2014. máj. 28. 23:06
 13/30 anonim ***** válasza:

Angolból van egy felsőfokú nyelvvizsgám, 10 éve tanulom. A németet 2 éve kezdtem, szerintem még 1-2 év tanulás után megpróbálkozom egy középfokúval.

Oroszul, svédül, esetleg japánul szeretnék tanulni:-)

2014. máj. 29. 06:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Magyar... ugye. :D Meg orosz. Anyanyelvi szinten. Anyukám orosz.

Suliban tanulok németet 7 éve és olaszt 3 éve. A német...hát meg tudom magam értetni egy kis kéziszótár segítségével. :D olaszból sajnos annyira se... pedig most megyek cserediáknak Nápolyba egy hétre...remek lesz. :S

Spanyolul tudnék szívesen, meg franciául. :)

17L

2014. máj. 29. 12:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Magyar azért evidens.:D

Román (16 éve), angol (14 éve). Felsőfokú szint.

Spanyol, olasz, német alapfok.:) Ez utóbbi hármat szeretném megtanulni illetve még portugált és franciát.

16/L

2014. máj. 29. 14:26
 16/30 anonim ***** válasza:

Angol - 11 éve tanulom, kb erős középfok

Német - 6 éve tanulom, kb alapfok-középfok között

Szerb - 10 éve tanulom, kb gyenge középfok

Na meg nyilván magyar. :)

Szeretnék még franciául és spanyolul. A spanyol a kedvenc nyelvem, olyan szép dallamos. De sajnos nincs időm ilyesmire mostanában.

17L

2014. máj. 29. 14:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Nyilván magyar D:

Angol: 5 éves korom óta, 11 éve tanulom, ma már angolul nézek filmeket, sorozatokat (néha angol felirattal, de legtöbbször felirat nélkül), olvasok, beszélgetek emberekkel, sokszor angolul álmodom. Januárban középfokúztam 98%-ra, most készülök felsőfokra, szeretnék majd emelt érettségit és ezen a területen továbbtanulni, felhasználni a későbbiekben.

Német: 2. éve tanulom gimiben, kb alapfok-középfok alatti szinten vagyok, szeretnék majd ebből is nyelvvizsgát, mivel szeretem a német nyelvterületet.

Szeretnék még olaszt vagy spanyolt, meg valami északi nyelvet, mint a svéd vagy a finn, nagyon tetszik a hangzása :)

16/L/10. osztály

2014. máj. 29. 15:13
 18/30 anonim ***** válasza:

Magyar

Angol: középfokúm van, mert szerintem felesleges lett volna felsőfokút csinálnom

Olasz: Hát... ha kicsit megerőltetném magam, és nekiülnék abból is tudnék egy közepet

Németet nagyon utálom, de jó lenne megtanulni...

18/L

2014. máj. 29. 17:41
 19/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem mondtam mióta tanulom: angol: kb... 8 éve, olasz: 4 éve.
2014. máj. 29. 17:42
 20/30 anonim válasza:
Angolul egytalan nem tudok alapszinten se,nem tanultam soha japant alapfokuan franciat szinten rohejes de angolt sehogy sem tudtam megtanuli...
2014. máj. 29. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!