Nyolcadikasok, mi a véleményetek a ballagásról? Elballagottak, ti mikor hevertétek ki ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Idén ballagok..pár nap van addig és minden nap sírok.. Vége lesz mindennek.:'( 8 évnyi barátság, ismertség stb.. Soha többé nem lesznek ilyen jó éveim :'(((2014. máj. 23. 20:35
11/13 anonim válasza:
Amúgy ez teljesen ember és osztályközösség függő. Ha te érzékenyebb, ragaszkodó vagy, és k.jó az osztály, akkor talán soha nem fogod kiheverni, ha meg a leszarom kategóriába tartozol, kaki osztállyal, akkor könnyű lesz.
12/13 anonim válasza:
Mi nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot... Csak most tűnik nehéznek, szerintem sokszor eltűnnek ezek a barátságok. De amúgy meg... tartsátok a kapcsolatot. Ha igazi barátság, majd fennmarad.
13/13 anonim válasza:
Lehet én vagyok antiszociális, de én általános suliból meg középsuliból is úgy ballagtam el, hogy "viszlát soha, idióták", pedig tök jól elvoltam mindkét közösségben, semmi bajom nem volt velük... egyszerűen semmi kötődést nem éreztem.
Ellenben hidd el, a középsulis osztályközösségek általában sokkal jobbak mint az általános.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!