Nyolcadikasok, mi a véleményetek a ballagásról?
Elballagottak, ti mikor hevertétek ki ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Idén ballagok..pár nap van addig és minden nap sírok.. Vége lesz mindennek.:'( 8 évnyi barátság, ismertség stb.. Soha többé nem lesznek ilyen jó éveim :'(((
Nem akarlak elkeseríteni, de én idén 5 éve, hogy elballagtam, tavaly érettségiztem, és már dolgozom, de nekem még mindig ŐK az OSZTÁLY... azóta sem hevertem ki... :(
2014. máj. 23. 20:39
2/13 anonim válasza:
En oszinten nem tudom elkepzelni a jovo evet az en kis osztalyom nelkul.... Meghallgatok bar ballagos szamot es krokodil konnyek kozepette,patakszeruen folynak a konnyeim. Imadom oket,nekem ok olyanok,mint a testvereim.
Nem tudom elkepzelni,hogy mi lesz jovore:(
2014. máj. 23. 20:44
3/13 anonim válasza:
Első vagyok. 2009ben, mikor én ballagtam, feltettem itt ugyan ezt a kérdést. azt írták: majd az új suli jó lesz, megszereted őket, stb.. hát, nem így lett. vagyis szerettem az új osztályt, de nekem örökké az általános sulis osztályom az osztályom...:)
2014. máj. 23. 20:46
4/13 anonim válasza:
Igazából, ha az új sulidban jó lesz az osztályközösség, akkor hamar kihevered. Úgyis tartani fogod a kapcsolatot a régi osztályoddal is, ezt onnan gondolom, hogy minden nap sírsz és gondolom szorosan kötődsz a mostanihoz. Én még mindig beszélgetek, találkozgatok a volt osztályommal és az újjal is nagyon-nagyon meg vagyok elégedve, bár év elején úgy gondoltam, hogy soha nem lesz olyan mint régen. Aztán most meg imádom az osztályomat:) Szóval csakis az új osztálytól függ szerintem, mert ha ott jól érzed magad, akkor nem fognak annyira hiányozni, viszont ha szarul akkor meg sajna elég rossz lesz:/ bár az én ismerettségi körömben 10ből 1 ember nem elégedett az új osztályával, tehát nemhiszem, hogy ettől kéne félned. Sokak azt mondják, hogy a gimis évek voltak a legjobbak. Egyébként megha tényleg ennyire szereted a mostani osztályod, akkor most rájössz, hogy kik az igaz barátaid, akik tényleg törődnek veled, ugyanis keresni fognak és majd tartani fogjátok a kapcsolatot:) 15/L
2014. máj. 23. 20:50
5/13 anonim válasza:
Túl fogod élni, és hidd el a középiskolai évek sokkalta jobbak lesznek mint az általános.
2014. máj. 23. 20:53
6/13 anonim válasza:
Te jó ég... Már ezen aggódsz? Nem tudom, hogy vagy vele, de rajtad múlik, hogy tartani fogod-e velük a kapcsolatot. Ennyit erről. Járjatok el valahova, beszéljetek meg találkozóhelyeket, pl: mi minden 3. hónap 2. vasárnapján elmegyünk vacsorázni, és nálunk ez 15-16 személyből áll a 23-ból. Megoldható minden.
2014. máj. 23. 21:14
7/13 anonim válasza:
Ó, csak hiszed, hogy nem lesz jobb:)
Az általános is szerettem, bőgtem is a végén rendesen. Aztán a gimi még sokkal, de sokkal jobb volt. Annak a végén is bőgtem:D
De a legeslegrosszabb most van. Mindjárt végzek az egyetemen. Sosem telt még 5 év el olyan gyorsan, mint ez az 5. Minden egyes pillanatát imádtam, és legszívesebben újrakezdeném, ugyanezekkel az emberekkel:)
2014. máj. 23. 21:35
8/13 anonim válasza:
Mi a mai napig összejárunk. Igaz, csak 6-an, de tartjuk a kapcsolatot.
Az biztos, hogy olyan jó időszak, mint az a 8 év volt (főleg az utolsó!) nem lesz többet, legalábbis az én életemben :(. Bármikor visszamennék oda, de csak a "régiekkel".
21/F
2014. máj. 24. 08:45
9/13 anonim válasza:
2 éve ballagtam. Én már kihevertem, de ahogy első írja, "még mindig ők AZ osztály". :) Ez van, fel kell dolgozni, hogy múlnak az évek, és, hogy nem lehet visszafelé haladni. Könnyebb lesz megszokni az újat, ha ezt már beleverted a fejedbe. Mondjuk én 9.-ben egyszer sírdogáltam a régi suli miatt, de aznap elég rossz passzban voltam.
2014. máj. 24. 13:52
10/13 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy milyen jó osztály vagyunk, utólag jöttem rá, hogy álszentség volt az egész, egymás háta mögött szinte mindenki a másikat fúrta. A ballagást úgy egy-két hét alatt bőven kihevertem, a gimis közösség pedig sokkal jobb. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!