Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti szerettétek a gimnáziumot?

Ti szerettétek a gimnáziumot?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 02:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Bocsi, utolsó vagyok, nem olvastam el a kommenteket, csak most. Akkor nem kell kitartás, csak a vizsgaidőszakhoz, látom :D Szóval sajnálom, ha a gimi nem jött össze, van ilyen, az a lényeg, ha ez most tetszik. (sorry, legközelebb figyelmesebb leszek :D )
2014. máj. 22. 16:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem volt különösebben negatív élményem gimiben, csak máshol is olvastam hogy nem igazán szerettég a gimit ezért gondoltam csinálok egy közv. kutatást :D

Amugy ha nem lett volna jobb az általános vagy most az egyetem, akkor nyilván észre sem veszem hogy milyen volt a gimi szinvonala (osztályközösségre gondolok).

2014. máj. 22. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádtam. Gyönyörű 4 év volt. Egészen máshogyan jöttem ki onnan, mint ahogy bekerültem. Fiatalabbnak éreztem magam, mint valaha. Szerettem a közösséget, sok szép pillanatunk volt együtt, és nagyon tartalmas, izgalmas volt ott az élet. Bekerültem egy körbe, ahol nincsenek unalmas napok. Még mindig tartom velük a kapcsolatot. De azért nem siránkozom, mert a főiskolán is elég jó életem van.
2014. máj. 22. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, a mai napig összejárunk kb 10-en a gimis osztálytársak közül, több mint 10 éve vagyunk jó barátok. Összejárunk, közös nyaralás minden évben, segítjük egymást ahol lehet (pl költözés, munka) stb. Szerencsém volt, hogy ilyen jó emberekkel hozott össze a véletlen :)
2014. máj. 22. 19:39
 15/16 anonim válasza:
Én most végzek és nagyon jó gimnáziumba járok/jártam bár nem sok jó tanárom volt és az osztály is csak utolsó 2 évben lett elég egységes (az 5 évbôl), de nagyon jó programok voltak mindig, még a gólyatáboros "kínzás" is mókás volt. Hiányozni fog :)
2014. máj. 22. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Én most is gimnáziumba járok és én személy szerint jobban szeretem az általánosnál. 13/L
2014. máj. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!