Titeket felvettek oda ahova szerettetek volna menni?
Még nem jött levél, de az ideiglenes sorrend alapján fel fognak. ^^
14/L
Én már rég felvételiztem, de nekem nem sikerült. Egy nagyon erős gimnáziumba jelentkeztem angol szakra, és a felvételibeszélgetésem is majdnem maxpontos lett, de a többi, gyengébb jegyeim miatt nem vettek fel. Utólag nem is bánom, mert ahova helyette bekerültem, az ia nagyon erős
L 18
Jövőre végzős leszek, és igen, annak idején az helyen megjelölt gimibe kerültem be.
18L
Igen :) még nem jött levél, de már biztosan oda fogok járni
14/L
Én is oda kerültem be anno, ahova szerettem volna, és egyáltalán nem bántam meg, életem egyik legjobb döntése volt azt az iskolát választani.
19L
Én anno oda kerültem be ahova legelsőre jelentkeztem, mielőtt kiküldték a lapot nagyon ideges voltam, mi lesz ha nem stb...
Részemről egy jó válsztás volt, csak mostmár vallásos lett úgyhogy most kezdem megbánni... de csak azért nem akarok lelépni onnan, mert vallásos ugyanis a szakot amin vagyok, a tanárokat, osztálytársakat meg szeretem. Valahogy csak kibírom....
16/L
Én már majdnem egy éve végeztem ugyan, de igen, oda vettek fel, amit első helyen jelöltem meg.
19/L
Igen. Bár én sem most felvételiztem. :)
(amúgy utólag talán kicsit bánom, de ha nem ide jöttem volna, akkor nem ismertem volna meg pár embert, szóval végülis jó itt)
17L
10. vagyok az ideiglenesben, 24-et vesznek fel, szóval igen, más sulit meg nem jelöltem meg (kisgimis vagyok).
14/L
Két éve felvételiztem és szerencsére felvettek.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!