Titeket felvettek oda ahova szerettetek volna menni?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2014. ápr. 19. 11:03
11/22 anonim válasza:
Jövőhéten kiderül, de valószínűleg igen. Már nagyon várom a levelet :))
14/L
12/22 anonim válasza:
Én nem tanultam tovább, helyette kimentem Dubaiba. 17/L
13/22 anonim válasza:
67. vagyok és 60-an vesznek fel szóval még nem tudom de nagyon remélem hogy felvesznek az első helyre!!:)
14/22 anonim válasza:
Igen :)
még nem kaptam levelet,de honlapon már fent van a felvettek lsitája
14/L
15/22 anonim válasza:
Én sem most felvételiztem, de igen, felvettek. A legdurvább, hogy a felvételin összeragadt a feladatsor két lapja, így azokat véletlenül átlapoztam. A legtöbb pontot érő rész kihagyásának ellenére bejutottam, ha az utolsók közt is. x'D Nagy mázlim volt, vagy valaki odafönt megszánt. De örülök neki. :D
Kor, nem. (na jó, 13/L)
16/22 anonim válasza:
Igen, gimibe is és egyetemre is:)
20L
18/22 anonim válasza:
Igen, tavaly felvételiztem :) Hát egy nagyon kicsit bánom, mert nem érzem a nekem való társaságnak (azért vannak barátaim..:), de tanulás szempontjából a lehető legjobb helyen vagyok :D
15/L
19/22 anonim válasza:
Én 3 éve felvételiztem. Mindenhova felvettek, ahova jelentkeztem, köztük egy nagyon elit, erős gimibe is. Iszonyatosan pácban voltam hetekig, mert két suli között vacilláltam. Végül úgy döntöttem, nem nekem való az a suli, úgyhogy jöttem a szintén erős, de helyi gimibe. Nem bántam meg, mert lett két jó barátom.
20/22 anonim válasza:
Igen felvettek oda ahova szerettem volna menni! :) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!