Anyum nagyon megbántott. Véleményetek? (lent) 14/L
kérdező, neked sincs túl szép szöveged, lehet ami neked természetes, az anyudnak flegma, kötekedő, vagy egész máshogy jön le.
Feltetted neki ezt az értelmetlen kérdést, lehet te természetesnek veszed a hangnemet ahogy kérdezted, de anyud lehet másképp, esetleg haragosan értette, és azért adott rá ilyen választ.
Rátérve a válaszra, hirtelen reagálás volt részéről, és lehet úgy gondolta, hogyha látod rajta, hogy pánikol a kérdésed után, akkor nagyobb bátorságot veszel, és valóban csinálsz valami baromságot.
Úgyhogy fiatal vagy ne riogass senkit ilyen hülyeségekkel, hisz 14 évesen nem tudom mi a jó franc történhetett veled, ami miatt el dobnád az életed!
Kirúgtak a munkahelyedről? meghalt egy nagyon közeli rokon? tönkrement a házasságod? utcára kerültél? elvették a gyereked? eladósodtál? Szerintem nem!
én is éreztem fiatalkoromban a szeretet hiányát, aztán rájöttem hogy a kevesebb törődés oka bizony sok sok más miatt volt, mivel egy szülő rengeteg helyen kell hogy megfeleljen amiről persze a gyerekek nem tudnak, és emiatt úgy érzik nincsenek szeretve,
tudod, te is ahelyett hogy édesanyádat idegesíted ezzel, picit erőltesd a beszélgetést, érdeklődj a családi dolgok után, kezdj felnőni :) rögtön másképp fogsz mindent látni!
Őt nem illeti meg az "anya" jelző!
És a kamaszkor igenis kemény! Mindkét fél számára. Ha ez a kérdés felmerül a gyerekben, azt komolyan kell venni. Semmiképp nem elviccelni. Hová tűnt az egymás iránti tisztelet???
Ennek a kamasznak segítség kell!
Az anyjának meg egy kis fejmosás...
Kamasz fiüs anyuka voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!