Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyum nagyon megbántott....

Anyum nagyon megbántott. Véleményetek? (lent) 14/L

Figyelt kérdés
Csak úgy megkérdeztem tőle, hogy mit szólna, ha megölném magam. A válasza: sz*rnék rá, egy gonddal kevesebb.:( Most itt sírok a szobámba bezárkózva..persze erről sem tud mert nem érdeklem.:(
2014. máj. 20. 14:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
24%
Te anyádtól kérdezel ilyet, aki megszült és felnevelt? Nem vagy normális. Valszeg kisebb gondja is nagyobb a hisztijeidnél meg a hülyeségeidnél. Inkább segíts neki, amiben tudsz, szeresd és ne az önsajnálatban fetrengj.
2014. máj. 20. 17:50
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
Majd elmúltik a serdülőkor, aztán jót röhögsz utólag az egészen. Nem kell olyan véresen komolyan venni mindent.
2014. máj. 20. 17:52
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
Mik ezek a válaszok?! Mi más nagyobb gondja-baja lehetne egy anyának/szülőnek mint az hogy rossz a kapcsolata a gyermekével? Amelyik anyát pedig ez nem érdekli az nem szülőnek való. Itt az egyetlen aki hibázott az az anyuka. Neked pedig kicsi lány azt tanácsolom hogy keress magad mellé egy olyan felnőttet akiben meg tudsz bízni és tudsz vele beszélgetni mert ezek szerint anyukádra nem számíthatsz.
2014. máj. 20. 18:31
 24/32 anonim ***** válasza:
20%

Hülye kérdésre hülye válasz.

Bántalmazott valaki? Vagy miért rinyálsz ennyire?

2014. máj. 20. 19:41
 25/32 anonim ***** válasza:
55%
Talán,mert megijesztetted,és így reagál ha megijesztik.Talán kommunikálni kéne neki nem pedig magadat sajnáltatni,meg ilyen hülyeségeken agyalni,talán túl sok a szabadidőd azért foglalkozol ilyen dolgokkal.
2014. máj. 20. 20:40
 26/32 anonim válasza:
73%

Nehéz úgy véleményt mondani, hogy nem tudjuk, ez egyszeri eset, vagy mindennapos probléma a közöny.

1. Nyilván nem gondolta, h komolyan gondolod. De nehogy megpróbáld bizonyítani neki!!! Tök mindegy, hogy mit mond, biztos vagyok benne, hogy neki fájna a legjobban, ha történne veled valami. 100%

2. "Ami nem öl meg az erősebbé tesz." Egy-két ilyen beszólás (persze, ha nem túl gyakori), megerősítheti a lelked. Fogd fel úgy, hogy ez a célja. Tekintsd ezeket próbatételnek. Az évek múlásával könnyebb lesz.

3. Ha ő nem hajlandó dolgozni a kapcsolatotokon, akkor neked kell valahogy. Ne foglalkozz vele, mit mond. Bocsáss meg neki. Nem tudja, mit beszél. Szeresd és mond ki, mutasd ki neki. Ha te "utálod", akkor mit vársz cserébe?

4. Ne a szobádba sírj, hanem anyud előtt. Lássa, hogy mit érzel! Ha nem állt át végleg a "sötét oldalra és van még benne valami jóság", akkor hatnia kell rá. Ha nem, akkor sajnos orvosi eset.

2014. máj. 20. 20:50
 27/32 A kérdező kommentje:
Ajj.:( Mindig is én voltam az elnyomott.Oviban is, most suliban is, és itthon is. Anyum sokkal jobban szereti a bátyámat, velem azért képes ordítani mert egy szem (tényleg akkora mimt egy pont) csillámpor a földön volt. A mamámnak semmi se jó, egyfolytában vitatkoznak. Soha egy szeretlek nem hagyja el a szájukat.. Vagyis anyum csak a tesómnak szokta mondani. Múltkor rendet raktam és elpakoltam a tanszereim a polcról a fiókba, ezért olyanokat mondott hogy úgy felpofozna mert ilyen rendetlen vagyok. Folyton azt akarják hogy takarítsak, aztám ha a kezemben látják a felmosórongyot akkor elhordanak minden bénaságnak, meg hogy tegyem le azonnal mert nem értek hozzá. Anyám néha megüt de próbálom kerülni.. Vacsorát, ebédet sem csinál, mindent a mamámnak kell. Segítenék de szerintük ezt is csak elrontanám..Nem kellemes úgy élni, hogy mindenhol utálnak.
2014. máj. 20. 21:35
 28/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem utálnak, hidd el. A felnőttek néha nehéz esetek, elég sok a bajuk, nem mindig tudnak olyan türelmesek lenni, mint ahogy igényelnéd. Próbálj ott szeretetet keresni, ahol könnyebben megkapod a jeleit (mert az nem kérdés, hogy anyád is szeret, csak legfeljebb az gondolja, hogy te ezt tudod). Ha a mamádnál valamivel több megértést, melegséget találsz, akkor keresd az ő társaságát, öleld meg, segíts neki a főzésben, hasonlók. Ha meg leteremt, előbb gondold át, hogy miben van igaza, és ha úgy érzed is, hogy igazságtalan, nyelj egy nagyot, mint ha mi sem történt volna.
2014. máj. 21. 13:50
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Anyád érzelmileg agyilag nulla...már bocs. Ezek után én csak annyit konzultálnék vele amennyit feltétlen muszáj. Aztán pár év múlva, ahogy lehet lelépni otthonról és élni a saját életed...

Amúgy az én anyám azt mondta nekem hogy a kukából szedett ki, nem is vagyok a gyereke....mindezt egy 12 éves gyereknek... Na olyan is a kapcsolatunk..

Soha semmit nem mondtam el neki. Nem is ismer. A kamasz éveimről kb semmit nem tud. Itt az eredménye annak, ha egy felnőtt ember ilyeneket mond a saját gyerekének.

2014. máj. 22. 17:32
 30/32 anonim válasza:
0%
Szerintem menj ki, öleld meg, és kérdezd meg, komolyan gondolta-e.
2014. máj. 23. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!