Anyum nagyon megbántott. Véleményetek? (lent) 14/L
Hülye kérdésre hülye válasz.
Bántalmazott valaki? Vagy miért rinyálsz ennyire?
Nehéz úgy véleményt mondani, hogy nem tudjuk, ez egyszeri eset, vagy mindennapos probléma a közöny.
1. Nyilván nem gondolta, h komolyan gondolod. De nehogy megpróbáld bizonyítani neki!!! Tök mindegy, hogy mit mond, biztos vagyok benne, hogy neki fájna a legjobban, ha történne veled valami. 100%
2. "Ami nem öl meg az erősebbé tesz." Egy-két ilyen beszólás (persze, ha nem túl gyakori), megerősítheti a lelked. Fogd fel úgy, hogy ez a célja. Tekintsd ezeket próbatételnek. Az évek múlásával könnyebb lesz.
3. Ha ő nem hajlandó dolgozni a kapcsolatotokon, akkor neked kell valahogy. Ne foglalkozz vele, mit mond. Bocsáss meg neki. Nem tudja, mit beszél. Szeresd és mond ki, mutasd ki neki. Ha te "utálod", akkor mit vársz cserébe?
4. Ne a szobádba sírj, hanem anyud előtt. Lássa, hogy mit érzel! Ha nem állt át végleg a "sötét oldalra és van még benne valami jóság", akkor hatnia kell rá. Ha nem, akkor sajnos orvosi eset.
Anyád érzelmileg agyilag nulla...már bocs. Ezek után én csak annyit konzultálnék vele amennyit feltétlen muszáj. Aztán pár év múlva, ahogy lehet lelépni otthonról és élni a saját életed...
Amúgy az én anyám azt mondta nekem hogy a kukából szedett ki, nem is vagyok a gyereke....mindezt egy 12 éves gyereknek... Na olyan is a kapcsolatunk..
Soha semmit nem mondtam el neki. Nem is ismer. A kamasz éveimről kb semmit nem tud. Itt az eredménye annak, ha egy felnőtt ember ilyeneket mond a saját gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!