Miért csinálja ezt anyum? Mit tehetek?
1. kérdés
1 hete így összejövögetünk a volt osztálytársaimmal, bringázunk (egy alkalommal pedig ott szerettem volna aludni az egyiknél, ezt utána mondom*). Tegnap körbejártuk fél Pestet, (Hősök tere, Deák tér, Vörösmarty tér, Városliget, Ferdinánd híd, WestEnd, stb.) de mivel 2 éve nem bringáztam, és maximum busszal járok mindenhova, ezért nem vagyok túl ismert az útvonalakban, de van telefon, GPS, el/hazatalálok bárhova/bárhonnan. Nem mondtam el neki, hogy tegnap merre voltunk, mert nem is kérdezte, de ma voltunk a városligetbe, ezt elmondtam neki , és elkezdte, hogy 'A városligetbe?! Te normális vagy? Bringával?! nem a '70es években vagyunk!!' De aztán nem hozta szóba az egészet.. Mi lehet ezzel a baj? Ha egész nap a gép előtt ülök, akkor menjek el, találkozzak akárkivel, ha meg elmegyek, akkor max. 8ig vagyok elengedve... (fuck logic)
2. kérdés
Ugyanezekkel az emberekkel akartunk menni egyszer ünnepelni, egy üveg borral, hogy vége a sulinak, meg ilyesmi... de 4-en vagyunk egy üveg borra, tehát nem vedeltünk, nem rúgtunk be, semmi. (de nem mondtam neki, mert megölne, kb.) Tudom, 15 évesen még nem kéne innom, de egyszer koccintottunk... 10ig voltam elengedve, mindenki más akár éjfélig is, de volt aki egész éjszakára... (idősebbek) megkérdeztem Anyumat, hogy nem maradhatnék esetleg 1 órát, mert hogy mindenki el van engedve, stb., erre elkezd velem telefonba üvöltözni, hogy takarodjak haza mert hogy nem maradhatok mert ő leszarja a többieket, stb... azért kicsit ciki érzés mindig előbb hazamenni, mint a többiek..
*ott szerettem volna aludni az egyik volt osztálytársamnál, és elkezdi, hogy nem, nem aludhatok ott, mert hogy nem ismeri... többször is ott aludtam nála, ő is aludt már nálam, de nem, nem aludhatok ott... amikor pedig megkérdeztem, hogy miért, akkor azért, mert mert. (okot nem tud adni)
Mindenki mondja, hogy az anyum kegyetlen, eddig mondtam a többieknek, hogy nem, nem az, de ahogy másokat mindig elengednek, kezdem én is elhinni ezt... tudom hogy aggódik értem, meg ilyenek, de ennyire? Mindenki elenged (apám, keresztanyám (anyum tesója), amikor még a mamám és papám élt, ők is minden ilyet megengedtek) egyedül ő ilyen.
Elég hosszú és 'jobbra-balra' témájú lett az egész, de mit tudok tenni, hogy elengedjen? :(
15 évesen szerintem nem nagyon kell 10-nél tovább kint lenni, meg inni se kéne (jó egyszer, egyszer belefér) szerintem anyud ideges és így az aggodalommal összevegyülve lett ilyen veled.
14/f
Haha, örülnék, ha ennyit engednének nekem.:)
15/F
(De együttérzek.)
Én örülnék ha ennyit engednének, nekem nyáron is 6-kor otthon kell lennem különben 2 hétig nem mehetek sehova :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!