Anyum nagyon megbántott. Véleményetek? (lent) 14/L
nektek mi bajotok van? amikor egy gyerek kamaszkorban van, akkor a szülei már igencsak felnőttkorban. nekik kellene higgadtan és bölcsen kezelni a helyzetet és beszélgetést kezdeményezni a kérdezővel, mert hát elvileg ők az okosabbak. és nem fordítva. ebből pl lehetett volna normális beszélgetés, ha anyuka nem így reagál. nehogy már a kislány legyen a hibás, amiért a kedves mama nem tudja jól kezelni a rázós helyzeteket?!
2014. máj. 20. 14:58
12/32 A kérdező kommentje:
Az én hibám hogy véletlem csúsztam be...?(:
13/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy eleve ideges volt valamiért, te meg jössz neki ilyen idióta kérdésekkel. Tedd túl magad rajta. Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
2014. máj. 20. 15:21
15/32 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségből kérdeztem..
Ebből látszik, hogy csak siránkozol, semmi alapja nincs annak amiről rinyálsz. Most már azzal jössz, hogy csak egy becsúszott gyerek vagy akit senki sem akart és senki nem szeret. Józanodj ki kislány! Irány ki anyukádhoz és kérj szépen bocsánatot, amiért ilyen baromságokkal kínzod, mint az öngyilkosság. Aztán foglald le magad értelmes dolgokkal (nem, az önsajnálat nem az!), tanulj, segíts a ház körüli munkákban, sportolj! Így még előfordulhat, hogy épkézláb normális felnőtt válik belőled egyszer.
2014. máj. 20. 15:28
Úgy van,rúgjatok mégegyet szegény kislányba... Nem mondom,tényleg nem volt szép ilyeneket kérdezni,de ha (akár okkal vagy anélkül) ilyeneket kérdezget,nem kellene mégjobban elszomorítani. Mindig csak azt mondd az embereknek,ami neked is jól esne,vagy legalább építő kritika....
2014. máj. 20. 15:36
Saját magának kereste a bajt a kislány. Nem kellett volna hülyeséget kérdeznie és akkor nem kapott volna hülye választ, ennyi. Biztos megvan az anyja baja is ilyenek nélkül is. 14 évesen pedig el tudom képzelni milyen ostoba indok miatt akarhat öngyilkos lenni. Én is sok mindenen problémáztam ennyi évesen, de utólag már nevetségesnek tartom.
2014. máj. 20. 15:39
Az igenis építő kritika, hogy ne süllyedjen az önsajnálatba.
Nem belerúgtam csak felrázni próbálom a tinédzserkori melankóliából, mikor azt hiszik a tinik, hogy övék a világ fájdalma. Nem attól lesz jobb neki ha most elkezditek pátyolgatni a kis lelkét. Már nem 5 éves, értelme már lenne elvileg ahhoz, hogy felfogja nincs is neki rossz dolga, sőt...
2014. máj. 20. 15:41
hmm mint ha magamat láttam volna 14 évesen :( Akkor megfogadtam, hogy betöltöm a 18-at és elköltözöm!
17 évesen összejöttem egy fiúval anyámnak nem tetszett, pedig ő olyan mint akit elképzeltem magam mellett. aztán még nem voltam 18( fél hónap híján) összeköltöztünk és azóta is együtt vagyunk és van már 2 gyerekünk.24 éves vagyok és marhára lesz*rom őket, beszélünk velük de tartjuk a távolságot..... tudom nehéz... ha gondolod írj privibe és beszélünk
2014. máj. 20. 15:59
Kapcsolódó kérdések: