Miért csinálja ezt velem?
Dehogyis! Nyugi. Nem neki van igaza! Biztos nagyon stresszes a munkálya ezt is meglehet érteni, DE: ez nem elfogadható. Mit szól hozzá a mamád? Beszéljétek meg együtt, hogy ez nem mehet így tovább!!
Én magamtól takarítok, de meg is köszön anyu mindent!
És tényleg a mamád meg apud uhyanezt gondolja???
Lehet előbb velük kéne megbeszélni és utána együtt anyuddal. Istenem ne haragudj, hogy ezt mondom, de szörnyű lehet egy ilye emberrel együtt élni!
Ez azért eléggé szar lehet :/
Engem már azértis megdicsérnak ha csak felmosok vagy valami :D
3-4 ÓRÁT TANULSZ??!!??:o Uramisten..hogybirod??:SS én jó hogyha 10 percet tabulok hetente :O és ígyis 4 5 vagyok mindenből/ bár a puska is néha rásegít:$/
MOST VAGY GYEREK...ÉLVEZD KI !!:S
Velem aza baj hogy én már túl hamar kiprobáltam mindent... Lehet hogy Én rosszul élek..de legalább élek :S
Nem vagy egyedül! Amikor otthon éltem a családommal, évekig ugyanezt csináltatták velem. 11 éves voltam, amikor kistesóim születtek, és akkor volt már egy nagyobb húgom is. 11 évesen éjszaka nekem kellett felkelnem a húgaimhoz, suli időben. Kitűnő tanuló voltam, jártam zongorázni, énekelni, rajzolni, nyelvórákra, számtalan versenyre, és amikor hazaértem, rám várt a mosás, a mosogatás, a kutyákról való gondoskodás, plusz hétvégenként én főztem. Mindezt persze fokozatosan "pakolták rám". Aztán apámnak elege lett abból, hogy anyám nem csinál semmit, míg ő 3 műszakozik, és hogy a családunk már régen széthullóban volt. Elköltözött, de engem és a tesóimat nap mint nap meglátogatott, vagy elhívott magához, szóval az apai szerepét igenis tökéletesen ellátta, most is így van. Én közben elköltöztem otthonról, hogy egyetemre járjak. Anyámnak egyik pillanatról a másikra fel kellett ébrednie. Lefogyott 40, azaz negyven kg-t, a lakás csillog, minden tiszta. Nagy pofont kapott az élettől, de mindenkinek megérte. A tesómék már nem fogják végigjárni azt az utat, amit én. Hidd el, minden meg fog változni, csak kell valami, ami kirángatja őket ebből. Beszélni tapasztalataim szerint felesleges erről, mert úgyis minden meg tudnak magyarázni, hogy ez miért van így rendjén. Nincs rendjén, de ha ők erről nem akarnak tudomást venni erről, akkor nem is fognak. A nagymamád vagy apukád tényleg tudna esetleg segíteni, tegyél egy próbát! Hozz meg egy döntést, és állj ki emellett! Kitartás!
r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!